spot_img
16.6 C
Vaslui
19-sept.-2024
spot_img

Pompierii chemați să stingă un incendiu au găsit în locuință o femeie cu gâtul tăiat

- Advertisement -

O femeie în vârstă de 44 de ani din localitatea Stăneşti, județul Giurgiu, a fost găsită în locuință cu o plagă tăiată la nivelul gâtului de pompierii care au fost chemați să stingă un incendiu la respectiva adresă. Femeia a fost transportată la spital în stare gravă, iar poliția a deschis o anchetă.

Pompierii au fost chemați după ce fiul victimei a sunat la 112 și a declarat că tatăl său, după o ceartă violentă cu mama, a înjunghiat-o și a dat foc casei, după care a plecat.

Când au venit, pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta violent la nivelul acoperişului şi au intervenit pentru stingerea acestuia cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În incendiu au ars: acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi, mobilierul din interiorul a trei camere şi al unui hol şi tocăria de la geamuri.

Potrivit ISU Giurgiu, cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/pompierii-chemati-sa-stinga-un-incendiu-au-gasit-in-locuinta-o-femeie-cu-gatul-taiat-1828281

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.