spot_img
10.6 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

„Don Euro”, un fost preot italian care cerea bani de la enoriași și îi cheltuia pe petreceri, a fost condamnat la închisoare

- Advertisement -

Un fost preot italian, cunoscut sub numele de „Don Euro” pentru cererile sale constante de bani de la enoriașii săi, a fost condamnat la închisoare pentru extorcarea unui fost episcop, relatează BBC.

Luca Morini, care și-a pierdut statutul de preot după o serie de scandaluri, are de ispășit o pedeapsă de șapte ani și jumătate de detenție.

El a mai fost condamnat pentru uzurparea identității, după ce și-a asumat identitatea unui judecător pentru a angaja lucrători sexuali. Fostul preot a fost achitat de alte acuzații, inclusiv de extorcarea unei călugărițe.

Morini a fost preot în Pontasserchio, un oraș cu 2.600 de locuitori. Și-a câștigat porecla de Don Euro pentru că cerea în mod constant donații de la enoriași. Potrivit presei italiene, Morini nu a cheltuit banii pe care i-a adunat pentru biserică, ci pe petreceri, cluburi și diamante…https://www.digi24.ro/stiri/externe/don-euro-un-fost-preot-italian-care-cerea-bani-de-la-enoriasi-si-ii-cheltuia-pe-petreceri-a-fost-condamnat-la-inchisoare-1826539

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.