spot_img
11.2 C
Vaslui
21-sept.-2024
spot_img

Şofer într-o companie de ride-sharing, bătut de trei clienţi pentru că le-a cerut să poarte masca

- Advertisement -

Şoferul spune că deşi a cerut ajutor la 112, echipajul de poliţie a ajuns la finalul conflictului, când agresorii erau deja dispăruţi.

Un şofer din judeţul Iaşi a fost bătut de trei clienţi pentru că le-a cerut acestora să poarte masca de protecţie, altfel el nefiind de acord să îi ducă la destinaţie. Conflictul a început după ce unul dintre cei trei a vrut să urce pe scaunul din faţă, iar şoferul a refuzat.

„Unul dintre ei, a început să tragă insistent de portiera din dreapta faţă, moment în care eu i-am explicat că pe locul din faţă nu se poate sta, pentru că aşa sunt regulile impuse de pandemie. Scaunul din faţă este dat până în bord, să fie loc în spate, destul. La un moment dat, au urcat toţi în spate, dar au devenit extrem de agresivi şi au început să mă înjure. Când am văzut că situaţia se înrăutăţeşte, am scos cheile din contact şi am spus că refuz cursa. Au devenit şi mai agresivi, eu am coborât din maşină şi ei au început să mă alerge, să mă bată. M-a ajuns unul din ei şi m-a lovit cu pumnul în zona feţei. Am reuşit să fug înapoi la maşină şi m-am ferit cât am putut până au plecat. Au comandat o altă maşină şi au plecat”, a declarat Adrian S., pentru bzi.ro.

Ieşeanul a povestit faptul că deşi a sunat la 112 şi a cerut ajutor din partea poliţiştilor şi a medicilor, la faţa locului au ajuns doar poliţiştii, câteva minute mai târziu.

Citeste mai mult: adev.ro/r6kq2h

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.