spot_img
13.3 C
Vaslui
22-sept.-2024
spot_img

Un antrenor de box și un fost luptător, reținuți în arest pentru cămătărie și șantaj

- Advertisement -

UPDATE 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au decis ca cei doi inculpați să fie puși în libertate după cele 24 de ore de arest. Cei doi au impusă măsura controlului judiciar având mai multe obligații și restricții, precum și un grafic de supraveghere, de la care nu au voie să se abată.

Conform unor surse, cei doi sunt acuzați de fapte în formă continuată de șantaj și camătă fiind vorba de persoane care aveau de restituit până la dublu din valoarea sumei împrumutate. Într-un caz ar fi vorba de un împrumut de 90.000 de mii de euro, victima trebuind să returneze 180.000 de mii de euro.

Două personaje destul de cunoscute în Suceava, antrenorul de la secția de box de la CSM Suceava Andu Vornicu și fostul luptător Vali Stănuț, au ajuns în arestul poliției județene, reținuți 24 de ore, vineri, acuzați de infracțiuni de cămătărie și șantaj.

Din informațiile pe care le avem, cei doi sunt acuzați de fapte din perioada 2018-2019. Cei doi ar fi fost implicați în împrumuturi cu camătă care, în unele cazuri, s-au transformat în fapte de șantaj.

Cei doi au fost cercetați inițial într-un dosar mai de amploare, înregistrat la procurorii de la DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava, după care cercetările au fost disjunse în alt dosar.

Cercetările din acest caz sunt derulate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.
Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2022-01-22/Un-antrenor-de-box-si-un-fost-luptator-retinuti-in-arest-pentru-camatarie-si-santaj#ixzz7Ihff3qnd

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.