spot_img
22.6 C
Vaslui
22-sept.-2024
spot_img

Identificare rasistă a unui tâlhar român care a bătut cu sălbăticie o femeie, într-un cotidian elvețian: „Un uriaș țigan român analfabet”

- Advertisement -

Unul dintre cele mai citite ziare din Elveția, cotidianul 20 Minuten, cu ediții în limba franceză și germană, a identificat rasist un infractor român, într-un articol despre condamnarea acestuia. „Un uriaș țigan român analfabet”, scrie autorul, Jerome Faas, când îl descrie pe român.

„Tribunalul Penal a condamnat un bărbat care masacrase o femeie de patruzeci de ani în timpul unei spargeri”, e deschiderea articolului citat în care sunt descrise faptele pentru care tâlharul a ajuns în instanță, la zece ani după jaf.

Mai exact, în octombrie 2011, mai mulți bărbați au intrat peste femeie în locuința ei din orașul Varembé, iar unul dintre ei a început să o lovească cu sălbăticie. Femeia a avut maxilarul fracturat, dinți rupți, o coastă ruptă și un plămân perforat.

Acum, cel care a lovit-o a fost condamnat, iar în articolul despre decizia judecătorului un jurnalist în descrie rasist pe român – „Un uriaș țigan român analfabet”: „La zece ani de la evenimente, bătaia înspăimântătoare a unei femei, în timpul unei spargeri în cartierul Varembé, a dus la condamnarea unui vinovat. Un masiv țigan român analfabet, în vârstă de 46 de ani, care, după cum a recunoscut chiar el, fură cupru și cai încă din copilărie, a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare, pentru tâlhărie calificată. Cinci compatrioți, verii săi de diferite grade, prezenți în timpul evenimentelor în casa victimei și condamnați încă din 2013, îl desemnaseră cu toții drept autorul acestui act de violență.”

Citeşte întreaga ştire: Identificare rasistă a unui tâlhar român care a bătut cu sălbăticie o femeie, într-un cotidian elvețian: „Un uriaș țigan român analfabet”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.