spot_img
17 C
Vaslui
22-sept.-2024
spot_img

Ipoteză șocantă: Prințesa Charlene de Monaco, desfigurată de o operație estetică?

- Advertisement -

O expertă regală din Spania susține că Charlene de Monaco suferă efectele nefaste ale unui lifting ratat.

La doar câteva zile de la întoarcerea sa în Monaco, Prințesa Charlene a plecat din nou de acasă, de data asta, a anunțat soțul ei, Albert de Monaco, ca să se interneze într-un centru rămas anonim. 

El a spus că ea suferă de „epuizare, atât emoțională, cât și fizică”, în timp ce apropiații lui Charlene au declarat pentru Page Six că aceasta „aproape a murit” în timp ce se afla în Africa de Sud. Cineva din cercul ei a spus că prințesa „nu a putut consuma mâncare solidă timp de șase luni din cauza intervențiilor suferite, așa că a trebuit să se hrănească cu paiul.” Asta ar explica și pierderea evidentă în greutate și faptul că arată atât de slăbită.

Acum, o expertă regală spaniolă citată de tabloidul britanic Daily Mail susține că motivul absenței ei îndelungate din Monaco e că a fost „desfigurată de o intervenție de chirurgie plastică”.

Pilar Eyre susține în revista Lecturas că Charlene a rămas cu cicatrici după un lifting încercat în Dubai. Nu este însă foarte clar din relatările tabloidelor care au preluat declarația dacă acest lifting ar fi precedat numeroasele operații suferite în Africa de Sudhttps://www.elle.ro/people/ipoteza-socanta-printesa-charlene-de-monaco-desfigurata-de-o-operatie-estetica-816502

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.