spot_img
17 C
Vaslui
22-sept.-2024
spot_img

Xonia, participare riscantă la Survivor. Cum ar putea să se agraveze boala de care suferă?

- Advertisement -

Xonia a decis să participe la Survivor deși suferă de o afecțiune care s-ar putea agrava în cadrul competiției. Despre ce este vorba?

Xonia face parte din echipa Faimoșilor participanți la Survivor 2022 și a plecat în competiție în speranța că o va câștiga, însă concurenta a ales să participe trecând peste sfaturile medicului, și asta pentru că are probleme de sănătate care s-ar putea agrava în condițiile pe care le presupune emisiunea.

Pe scurt, Xonia suferă de o boală autoimună despre care a mai vorbit în trecut, refuzând, însă, să dea prea multe detalii. Artista urmează un tratament care să îi împiedice sistemul imunitar să atace organismul, după ce s-a confruntat de-a lungul timpului cu episoade foarte neplăcute. A fost cazul și atunci când aspectul său a fost modificat radical de problemele de sănătate, cu câțiva ani în urmă, fața umflată a cântăreței născând speculații că aceasta ar fi apelat la o serie de intervenții estetice nereușite.

Însă Xonia, pe numele său real Loredaca Sachelaru, a mărturisit la acea vreme că s-a confruntat cu probleme de sănătate care au afectat-o și la nivel emoțional, atunci când nu reușea să găsească soluții pentru a arăta cum obișnuia…https://www.elle.ro/people/xonia-participare-riscanta-la-survivor-cum-ar-putea-sa-se-agraveze-boala-de-care-sufera-821142

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.