spot_img
15 C
Vaslui
23-sept.-2024
spot_img

Kirsten Dunst, adevărul despre sărutul faimos cu Tobey Maguire din „Spider-Man”: Apa îi curgea pe nas din cauza ploii și aproape că nu putea respira

- Advertisement -

Sărutul dintre Kirsten Dunst și Tobey Maguire din filmul „Spider-Man” este unul celebru în lumea cinematografiei. În cel mai nou interviu cu W Magazine, actrița în vârstă de 39 de ani a povestit istoria din spatele acelui moment care nu a fost deloc atât de romantic cum s-a văzut pe ecrane.

Kirsten a lucrat intens pentru a construi respectiva scenă împreună cu regizorul Sam Raimi și cu Tobey, admițând acum că nu și-a imaginat atunci când filma că sărutul lor va deveni celebru, ținând cont de obstacolele legate de logistică.

„Apa îi curgea pe nas din cauza ploii și aproape că nu putea respira în costumul de Spider-Man … și era foarte foarte târziu”, a explicat ea. „Nu m-am gândit la acel sărut că va arăta așa”.

Kirsten a adăugat că „felul în care mi-a fost prezentat de către regizorul Sam Raimi… mi-a dat această carte cu săruturi faimoase, ceea ce m-a făcut să cred că vrea să fie ceva romantic și special. Deși nu s-a simțit așa cu Tobey atârnând cu capul în jos.”

Kirsten a concluzionat: „Sunt mândră că am fost parte din acel moment. A arătat până la urmă ca un sărut grozav pe ecrane”…https://www.filmnow.ro/stiri/kirsten-dunst-adevarul-despre-sarutul-faimos-cu-tobey-maguire-din-spider-man-apa-ii-curgea-pe-nas-din-cauza-ploii-si-aproape-ca-nu-putea-respira-72331

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.