spot_img
24.1 C
Vaslui
23-sept.-2024
spot_img

Atac cu cuțitul în campusul Universității din Tokyo. Agresorul, supărat că avea note proaste la școală

- Advertisement -

Doi tineri şi un vârstnic au fost răniţi sâmbătă, 15 ianuarie, în Japonia, după un atac cu cuţitul la Universitatea din Tokyo, unde avea loc examenul de admitere, informează agenția Kyodo, preluată de Agerpres. Agresorul, un adolescent de 17 ani, a fost reținut.

Un bărbat de 72 de ani, din Tokyo, a fost grav rănit în atacul produs în jurul orei 8.30 la una din intrările în campusul principal al universităţii, a menţionat poliţia. Celelalte două victime, un băiat şi o fată, ambii de 18 ani, nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol.

Din primele informaţii, suspectul reţinut, care şi-a înjunghiat victimele în spate, nu era o cunoştinţă a acestora.

Adolescentul şi-a recunoscut fapta şi a explicat că nu avea rezultate bune la şcoală şi a vrut să „provoace un incident şi să moară”. El a mai spus că a venit cu cuţitul de acasă.

Suspectul a declarat şi că înainte de atac a declanşat un incendiu într-o staţie de metrou, în apropiere de campus. Departamentul de pompieri din Tokyo a confirmat că a fost chemat să intervină în zona respectivă şi că incendiul a fost stins o oră mai târziu.

Citeşte întreaga ştire: Atac cu cuțitul în campusul Universității din Tokyo. Agresorul, supărat că avea note proaste la școală

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.