spot_img
16.6 C
Vaslui
19-sept.-2024
spot_img

Nicolas Cage va deveni tătic a treia oară. Mult mai tânăra lui soție e însărcinată

- Advertisement -

Actorul Nicolas Cage (58 de ani) va deveni tată din nou. Soția lui cu 31 de ani mai tânără, actrița Riko Shibata, este însărcinată. Vestea a fost confirmată de reprezentantul actorului.

Acesta va fi primul copil al cuplului, dar actorul mai are doi copii din alte relații anteriore, Kal-El(16 ani) și Weston (31 de ani), care este cu patru ani mai mare decât mama lui vitregă.

Riko Shibata are 27 de ani și este a cincea soție a lui Nicolas Cage. Cei doi s-au căsătorit în luna februarie anul trecut la hotelul Wynn din Las Vegas, SUA.

Vestea a fost confirmat de către un reprezentant al actorului pentru Pagesix: „Viitorii părinți sunt încântați”, a declarat acesta.

Riko și Nicolas s-au cunoscut în Shiga, Japonia, și au început să formeze un cuplu, la scurt timp după ce Cage și-a anulat cel de-al patrulea mariaj, care a durat doar patru zile. Ei s-au logodit în august 2020, în timpul unui apel video. Înainte de căsătorie au stat timp de 6 luni la depărtare unul de altul, din cauza pandemiei…https://www.libertateapentrufemei.ro/vedete/nicolas-cage-va-devenit-tatic-a-treia-oara-mult-mai-tanara-lui-sotie-e-insarcinata-277733

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.