spot_img
14 C
Vaslui
24-oct.-2024
spot_img

PRIETENII ACTRIȚEI JENNIFER GARNER, FURIOȘI PE BEN AFFLECK DUPĂ CE A ÎNVINOVĂȚIT-O PENTRU CONSUMUL DE ALCOOL: ”EA L-A DUS LA DEZALCOOLIZARE!”

- Advertisement -

Declarațiile lui Ben Affleck privind consumul de alcool, care ar fi fost cauzat de faptul că ”era prins în căsnicia cu Jennifer Garner”, au făcut înconjurul lumii, iar acum, prietenii actriței s-au arătat revoltați de spusele acestuia, ei explicând că ea a fost cea care l-a ajutat să depășească dependența și chiar l-a dus la centrul de dezalcoolizare.

Potrivit Page Six, surse din jurul actriței au dezvăluit că prietenii ei sunt furioși pe Ben Affleck, care a făcut declarații neașteptate privind căsnicia cu Jennifer Garner, alături de care are și trei copii, el învinovățind-o pentru consumul de alcool.

”E îngrozitor.”, a spus un apropiat de-al celor doi, continuând: ”Jen a fost singura care l-a ridicat din nou și din nou, mai ales când a făcut lucruri oribile. Jen a fost alături de el pentru că îl iubește, este mama copiilor lui.”, a mai spus sursa respectivă…https://www.filmnow.ro/stiri/prietenii-actritei-jennifer-garner-furiosi-pe-ben-affleck-dupa-ce-a-invinovatit-o-pentru-consumul-de-alcool-ea-l-a-dus-la-dezalcoolizare-70653

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.