spot_img
16.8 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Liceul din Botoşani unde orele de fizică online se predau ca în filmele SF

- Advertisement -

Un profesor de fizică din Botoşani a reuşit să construiască un dispozitiv hi-tech, inspirat de o invenţie americană, pentru a preda mai uşor şi mai atractiv materia în timpul orelor online.

Realizarea şi folosirea acestui dispozitiv i-au adus şi un premiu naţional.

Aurel Pintilei, un profesor  de fizică din Botoşani, a reuşit să realizeze, pe baza unei invenţii americane, un dispozitiv hi-tech necesar predării on-line.

Potrivit Adevărul, este vorba despre un light-board, adică un fel de tablă transparentă şi luminată, aşa cum arată şi denumirea în engleză, prin intermediul căreia profesorul poate suprapune, în timpul predării online, text, imagini, schiţe.

Efectul este uluitor, mai ales pentru elevi, care au ajuns să se simtă, la orele de fizică exact ca în filmele science fiction. Dispozitivul a fost realizat în totalitate de către profesorul de fizică, folosind mai ales materiale pe care le-a găsit în laboratorul liceului. Datorită predării prin intermediul light-board-ului, Aurelian Pintilei a fost premiat la nivel naţional…https://www.botosaneanul.ro/stiri/liceul-din-botosani-unde-orele-de-fizica-online-se-predau-ca-in-filmele-sf/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.