spot_img
3.8 C
Vaslui
18-oct.-2024
spot_img

Hoți care acționau la pont, prinși la mai puțin de jumătate de oră după ultima lovitură

- Advertisement -

Mai mulți hoți care acționau la pont au ajuns pe mâna procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, iar unii dintre ei au primit aseară ordonanțe de reținere pentru o perioadă de 24 de ore. Trei dintre ei au fost prinși în flagrant în noaptea de duminică spre luni, la mai puțin de jumătate de oră după ce au dat ultima lovitură, la locuința unei familii din Rădăuți. Monitorizați de mai multă vreme, hoții au fost lăsați să părăsească municipiul Rădăuți, iar oamenii legii i-au încolțit și le-au blocat autoturismul marca BMW înmatriculat în Bulgaria în apropiere de Arbore. Acolo, suspecții s-au blocat în mașină, motiv pentru care polițiștii au fost nevoiți să spargă un geam pentru a-i captura.

Cei trei indivizi prinși în flagrant sunt Sabin Ștefan Scripcariuc, de 29 de ani, din Rădăuți, considerat a fi capul grupării, respectiv Valentin Gheorghe Marcu, de 28 de ani, din Moldova Sulița, dar care își făcea veacul tot prin Rădăuți, și Gheorghe Cristian Plaiu, de 19 ani, din Mironu – Valea Moldovei. Ceilalți suspecți au vârste cuprinse între 18 – 36 de ani și sunt din Mironu, Comănești, Șcheia și Corni.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2021-12-14/Hoti-care-actionau-la-pont-prinsi-la-mai-putin-de-jumatate-de-ora-dupa-ultima-lovitura#ixzz7F1Plm5dF

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.