spot_img
12.1 C
Vaslui
21-sept.-2024
spot_img

75,55% din personalul Inspectoratului Scolar Vaslui, vaccinat împotriva COVID-19

- Advertisement -

STATISTICÃ… Majoritatea vasluienilor care lucreazã în Inspectoratul Scolar Judetean s-au vaccinat. Institutia a transmis cã din cele 45 de persoane care activeazã în cadrul inspectoratului, 34 s-au imunizat împotriva noului coronavirus. Astfel, ponderea personalului vaccinat raportat la numãrul total de persoane este de 75,55%. Cea mai micã ratã de vaccinare a angajatilor în inspectorate scolare este înregistratã în judetul Covasna – 50%, urmat îndeaproape de Giurgiu – 55%. La polul opus sunt judete precum Cluj, Dolj, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Neamt, Sibiu, Satu Mare sau Vâlcea, cu o ratã egalã sau peste 90%. Ministerul Educatiei înregistreazã o ratã de vaccinare de doar 66%.

Toate inspectoratele scolare judetene si unitãtile scolare au fost notificate de cãtre Ministerul Educatiei sã afiseze pe site numãrul angajatilor vaccinati împotriva COVID-19 cu cel putin o dozã, precum si ponderea personalului vaccinat, raportat la numãrul total de angajati. Astfel, mai multe unitãti de învãtãmânt au publicat ieri pe paginile de Facebook situatia la nivelul unitãtii de învãtãmânt. „Scoala Gimnazialã “Vasile Alecsandri” Vaslui, la solicitarea Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui, în conformitate cu Adresa nr. 429 din 29.10.2021, vã informeazã cã un numãr de 42 persoane din personalul unitãtii, reprezentând 57,53% din numãrul total al angajatilor, sunt vaccinati împotriva Covid-19, cu cel putin o dozã”, a anuntat unitatea de învãtãmânt.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Din pacate pentru ei … sa isi pregateasca haine de inmormantare… Adevarul incepe sa iasa la iveala , un brancardier a rupt Omerta si putem vedea crimele de la ATI https://www.activenews.ro/covid/Masacrul-din-spitale-Le-dadeau-oxigen-la-maxim-pacientilor-pana-le-ardeau-plamanii-inclusiv-oxigen-tehnic-industrial-nu-medical.-Marturie-tulburatoare-despre-ce-se-intampla-in-Spitalul-Clinic-de-Pneumoftiziologie-Oradea-Mureau-cu-zile-VIDEO-170385

    Sa vedem cat de repede este sters acest comentariu.

  2. mai terminati-o cu propaganda . de ce nu spuneti decand cu aceasta HG idioata cati vaccinati -sau imbolnavit de ,,covid” si cati mor . Deja rasufla bine din spitale ca isi dau seama ca se va intoarce roata si va fi descoperit adevarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.