spot_img
15.2 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Familia Măruță, costumată în familia Addams de Halloween 2021. Imaginile cu Andra întruchipând-o pe Morticia Addams au devenit virale

- Advertisement -

De Halloween 2021, vedetele s-au întrecut în ținute care mai de care mai spectaculoase și au reușit să își impresioneze fanii pe rețelele de socializare.

Familia Măruță, costumată în familia Addams de Halloween. De la acest trend nu au făcut rabat nici membrii familiei Măruță. Astfel, cei patru au decis să întruchipeze personajele familiei Addams.

Într-un videoclip postat pe pagina Andrei de Tik Tok, cei patru și-au luat în serios rolul și au început să aibă mișcările de la începutul filmului cu ”Familia Addams”.

”Să anunțe cineva Familia Addams că anul ăsta Familia Măruță este mai ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE 🤣🎃 #addamsfamily @evamaruta @davidmaruta @catalinmaruta”, spune Andra pe contul personal de Tik Tok. …https://www.romaniatv.net/familia-maruta-costumata-in-familia-addams-de-halloween-2021-imaginile-cu-andra-intruchipand-o-pe-morticia-addams-au-devenit-virale-video_5933128.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.