spot_img
13.1 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Prins în chiloți, pe malul râului Prut, în miez de noapte! Un contrabandist de țigări, pedepsit în Iași după un flagrant ca la carte!

- Advertisement -

Un basarabean s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor ieșeni, după ce a fost acuzat că a transportat tutun din Republica Moldova, către România, peste râul Prut. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni l-au condamnat pe Igor Rîjenco la 5 ani de pușcărie, pentru contrabandă

Un individ a fost prins în chiloți, pe malul râului Prut! Contrabandistul de țigări s-a ales cu o pedeapsă la Iași, după un flagrant ca la carte! Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni l-au condamnat pe Igor Rîjenco la 5 ani de pușcărie, pentru contrabandă. Judecătorii au constatat că tânărul a fost condamnat în Republica Moldova pentru trecerea ilegală a frontierei de stat. Pe lângă pedeapsă, individul a fost obligat să achite despăgubiri.

„Instanța admite acțiunea formulată de partea civilă Agenția Națională de Administrare Fiscală – Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Iași, în numele și pentru Direcția Regională Vamală Iași. Îl obligă pe inculpatul Igor Rîjenco să îi achite acesteia suma de 57.076 de lei, cu titlu de despăgubiri civile”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. …https://www.bzi.ro/prins-in-chiloti-pe-malul-raului-prut-in-miez-de-noapte-un-contrabandist-de-tigari-pedepsit-in-iasi-dupa-un-flagrant-ca-la-carte-exclusiv-4294622?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.