spot_img
20.3 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Daniel Buzdugan laudã „merele de aur” din Vaslui: „am cumpãrat câteva kile de sãnãtate”

- Advertisement -

APRECIERI… Cunoscutul prezentator de radio Daniel Buzdugan laudã ferma pomicolã Mãrul de Aur din Vaslui. Acesta a trecut, zilele trecute, pe la punctul de vânzare a fructelor, iar apoi a publicat pe retelele de socializare mai multe fotografii însotite de urmãtorul mesaj: „Mãrul de Aur-Albesti, Vaslui. M-am întors din Iasi pe Varianta Vaslui si am intrat la ferma de mere… Am cumpãrat câteva kile de sãnãtate”. Postarea prezentatorului de radio a atras peste 24.000 de reactii si sute de comentarii.

În timp ce unii internauti l-au încurajat sã mai promoveze producãtori locali, altii l-au criticat. „E, ai cumpãrat, ti le-a fãcut cadou…”, i-a scris o femeie. Daniel Buzdugan i-a rãspuns acesteia, îndemnând-o sã lase rãutatea deoparte: „nu vã este greu uneori sã vorbiti pe nedrept? Si dacã sã presupunem cã mi le-ar fi fãcut cadou, care ar fi durerea dumneavoastrã, dragã doamnã? Invidia si rãutatea sunt ruginã pentru suflet! Vã îmbrãtisez sufleteste pentru cã sunt sigur cã dincolo de problemele care v-au fãcut sã rãbufniti aici, aveti ceva bun într-un colt al inimii, pe bunul acela ar trebui sã vã focusati mai mult! Pupici”.

Vânzãtoarea de la Mãrul de Aur, apreciatã de clienti: „dacã nu ar fi doamna care le vinde atât de primitoare si binevoitoare, probabil cã nu as opri atât de des!”

Mai multi internauti, inclusiv din Vaslui, i-au dat dreptate cunoscutului prezentatator de radio. Iatã câteva dintre comentariile acestora: „si noi oprim destul de des, când ne întoarcem dupã plimbãrile de la Iasi si nu numai. O cunoastem pe doamna, are multe soiuri de mere, chiar si suc de mere, am luat de vreo douã ori de la dânsa. Bravo, Buzdugan,pentru cã faci fericiti oamenii care chiar meritã si muncesc din greu”; „O cunosc pe doamna si cunosc Mãrul de aur! Merg destul de des de la Iasi la Tecuci, la mama, si la dus, si la întors opresc sã cumpãr fructe prospete si gustoase! Dar dacã nu ar fi doamna care le vinde atât de primitoare si binevoitoare, probabil cã nu as opri atât de des! Felicitãri, domnule Buzdugan, meritã sã îi faceti reclamã!”, „Sunt din Vaslui. Stiu despre ce vorbesti. Au fructe foarte bune. Stiu livada asta de vreo 40 de ani”; „Sâmbãtã am trecut pe-acolo! Nu ratãm niciodatã întâlnirea cu „Mãrul de aur” – dupã Crasna! Am cumpãrat mere si niste piersici de toamnã delicioase”; „De acolo cumpãrãm si noi când mergem la Iasi. O bogãtie de fructe, iar sucul este o bunãtate”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.