spot_img
11.9 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

UPDATE: Vineri, ziua 13! Val de accidente cu victime în județul Vaslui

- Advertisement -

UPDATE 13.45: IPJ Vaslui vine cu precizări referitoare la cele două accidente petrecute la Crasna și Hârșoveni (Ivănești).

„În cazul accidentului de la Crasna, acesta a avut loc la orele 10.00 când o mașină cu număr de București, condusă de un șofer de 60 de ani, a acroșat un alt autoturism, condus de un bărbat de 30 de ani din județul Vaslui. Din accident a rezultat rănirea unei femei de 55 de ani care a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la SJU Vaslui. În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În cazul accidentului de la Hârșoveni (Ivănești) mașina care a părăsit carosabiulul și s-a răsturnat, era condusă de o femeie de 60 de ani, având alături o altă femeie de 50 ani, ca pasageră. Ele s-au autoevacuat și nu au solicitat îngrijiri medicale, iar cazul a fost înregistrat ca fiind o tamponare”, a precizat Mihaela Manoilă, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

CEASUL RĂU, ZIUA 13…  În decurs  de numai o oră, între 10.00 și 11.00, pe șoselele din  județ au avut loc două accidente cu victime. Primul  incident rutier s-a produs pe DN 24, în localitatea Crasna, unde s-au tamponat două autoturisme. A rezultat o singură victimă conștientă. A fost trimisă o ambulanță tip C2 cu medic de la Vaslui, care a acordat primele îngrijiri, victima refuzând transportul la Spitalul Județean de Urgență Vaslui (SJU). Al doilea accident a avut loc la orele 11.00, în localitatea Hârșoveni, comuna Ivănești. Au fost implicate trei persoane, iar autoturismul cu care circulau s-a răsturnat pe șosea (Foto). Au rezultat doar două victime, femei destul de în vârstă, care au solicitat să fie examenitate de ambulanțele TIM și EPA din cadrul ISU Vaslui, trimise la fața locului. Femeile au primit îngrijirile necesare dar au refuzat pe semnătură transportul la SJU Vaslui. Vom reveni cu amănunte de la IPJ Vaslui referitoare la cele două incidente rutiere.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.