spot_img
11.4 C
Vaslui
28-oct.-2024
spot_img

Tânăr care și-a pierdut cunoștința la volan, readus la viață de un polițist care i-a aplicat proceduri de resuscitare

- Advertisement -

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, căruia i s-a făcut rău la volan, suferind, conform primelor evaluări medicale, un atac vascular cerebral, a fost resuscitat și a primit masaj cardiac, operațiuni care i-ar putea salva viața, în urma intervenției hotărâte a unui polițist rutier, care a urmat cursuri de prim ajutor și a intervenit ferm, până la sosirea ambulanței.

Cazul s-a petrecut joi seară, la Fălticeni. Un apel la 112 făcut în jurul orei 18.00 a anunțat Poliția municipiului Fălticeni cu privire la faptul că pe bulevardul principal a avut loc un accident rutier.

Din cercetările ulterioare a rezultat că unui tânăr de 32 de ani, din Siret, în timp ce conducea un Citroen, pe bulevardul 2 Grăniceri, pe direcția Spătărești-Suceava, i s-a făcut rău la volan, oprind mașina pe trotuar, fără însă a mai apuca să tragă frâna de mână. Mașina s-a dus ușor în spate, unde a acroșat un autoturism care se deplasa regulamentar, după care a ieșit în afara drumului, pe spațiul verde, la aproximativ 10 metri de carosabil. Aici, în mașina ieșită în afara drumului, a fost găsit tânărul de 32 de ani, fără semne vitale.

Alături de colegul său de patrulă, agent-șef Petrică Moisii, la fața locului a ajuns foarte repede agentul-șef Daniel Prisacaru.

După două încercări dificile de resuscitare și proceduri de masaj cardiac inițiate de polițistul Prisacaru, care are cunoștințe de prim-ajutor, tânărul a prezentat semne vitale și a fost transportat la spital și stabilizat.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2021-07-24/Tanar-care-si-a-pierdut-cunostinta-la-volan-readus-la-viata-de-un-politist-care-i-a-aplicat-proceduri-de-resuscitare#ixzz71WQqbp41
Follow us: @monitorulsv on Twitter | Monitorul.de.Suceava on Facebook

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.