spot_img
spot_img
4.3 C
Vaslui
29-nov.-2024
spot_img
spot_img

Boroș și-a luat mâinile de pe Reiser din dorința de a se răzbuna pe Buzamăt, în ciuda redresării financiare din ultimul an

- Advertisement -

VENDETA POLITICA… După ani de zile în care a supt sume uriașe de la bugetul local, Reiser Bârlad a fost aruncată, vineri, în apele învolburate ale economiei de piață, acolo unde reziști doar dacă ești performant. Legislativul local a decis, în cadrul ședinței ținute la Cinema Victoria, să-i ia dreptul societății de a administra asfaltările străzilor din oraș, aceste lucrări urmând a se face, cel mai probabil, în urma unor licitații unde se pot înscrie toate firme de profil interesate. Așa cum era firesc, această schimbare a fost salutată aproape de toată lumea, mai puțin de angajații societății, care se tem că vor rămâne fără locurile de muncă. Conștient că îi lasă fără „plasa de siguranță”, primarul Dumitru Boroș le-a dat celor aproximativ 50 de asfaltatori, prezenți în sala de ședințe, două variante de lucru: fie rămân la Reiser și ajută societatea, prin profesionalismul lor, să câștige contracte pe șantierele din țară, fie se angajează la alte firme, care sunt la mare căutare de forță de muncă. Noul mall, varianta de ocolirea a Bârladului, rețeaua de apă și canal a orașului sunt doar trei dintre opțiunile pe care edilul le-a prezentat celor care, cel mai probabil, vor fi obligati să-și schimbe locul de muncă. „Mulți dintre noi avem peste 50 de ani, unii mai au puțin și ies la pensie. Cine ne mai angajează la vârsta noastră” l-au întrebat muncitorii pe primarul Bârladului. Acesta nu i-a iertat, lăsând să se înțeleagă că la Reiser se cam trage mâța de coadă. „Că vreți tot la ora 14:00 să terminați programul de muncă, asta nu o mai garantează nimeni. Munca în construcții este o muncă grea, aveți niște salarii asigurate, nu vă dă nimeni afară, ci mie, cei care mi-au dat votul, îmi cer să gestionez corect banul public. Emitem frecvent sute de notificări pentru că oamenii nu mai au bani să-și plătească impozitele. Eu nu mai pot fi de acord să iau impozitele de la 8000 de bătrâni din Bârlad pentru a asigura salariile celor din conducerea Reiser”, le-a transmis primarul muncitorilor. Decizia lui Boroș de a lua mâna de pe societatea care administrează lucrările de asfaltare din oraș vine într-o perioadă în care Reiser se reorganizează, actuala conducere făcând eforturi pentru a stopa risipa banului public. Daniel Băzămăt, actualul director a spus vineri, în ședința de Consiliu Local, că a scăzut salariile și a micșorat schema de personal, tocmai pentru ca Reiser să nu mai fie considerată o gaură neagră în bugetul local, însă Boroș nu a ținut cont de asta. Unele voci spun că primarul ar fi avut o poliță de plătit șefului de la Reiser, pentru că acesta a avut curajul să-l înfrunte în timpul alegerilor locale și județene pentru șefia PNL.

Felul cum societatea Reiser a fost deconectată de la bugetul local ridică mari semne de întrebare și îi face pe cârcotași și mai mult să creadă că la mijloc este vorba doar despre o răzbunare politica. Mai exact, Dumitru Boroș s-a prezentat în ședința de ieri a Consiliului Local, cu un studiu de oportunitate care concluziona că pentru primărie ar fi mai bine să se ocupe, prin gestiune directă, de administrarea domeniului public și privat. „Urmare a analizei din prezentul studiu, activitatea de administrare a drumurilor, prin gestiune directă prin înființarea unui compartiment în cadrul primăriei municipiului Bârlad este mult mai eficientă din punct de vedere economic, astfel fiind posibil a se realiza un raport calitate/cost cât mai bun și un echilibru între riscurile asumate și beneficiile obținute”, scria Ifrim Paula Tatiana, expertul firmei SC Zata Top Construct SRL Bârlad. Același expert mai făcuse un studiu asemănător, în 2019, însă atunci concluziile erau cu totul altele, chiar la polul opus față de cele de vineri. „}inând cont de toate implicațiile din punct de vedere tehnic, economico-financiare, sociale, riscurile de implementare și investițiile realizabile, concluzia expertului este că restructurarea activității Reiser SA Bârlad este cel mai avantajos și mai ușor de implementat datorită continuării activității”. Cum diferența între cele două studii este uriașă, majoritatea consilierilor s-au întrebat, și pe bună dreptate, când s-a scris adevărul.

Corneliu Pleșu: „Care studiu e valabil?”

Corneliu Pleșu

Printre consilierii care s-au înscris ieri la cuvânt a fost și Corneliu Pleșu, care a scos în evidență rezultatele diferite ale celor două studii. „Așa cum știti, printre cei care au punctat anumite carențe la Reiser am fost și eu. Este clar că acolo lucrurile nu au mers bine și nu de azi, de ieri. Eu am spus și într-o ședință când s-a considerat că îmi fac campanie personală că în 2016 s-a făcut o analiză corectă și pe materiale, și pe costuri și pe tot ce se întâmpla acolo. După aceea s-a așezat o liniște care a fost stârnită de o nouă furtună atunci când a fost instalată noua conducere. Și atunci am tras un semnal de alarmă și am spus că nu înțeleg de ce există două AGA când Consiliul de Administrație trebuie să fie Consiliul Local și multe alte carențe. La acea vreme mi s-a spus că s-a făcut un studiu care ne indica faptul că trebuie făcută reorganizarea acestei societăți. Studiu făcut de aceeași firmă care vine astăzi și ne spune cu totul altceva. Și atunci eu, ca un om care nu sunt de specialitate, dar care cred că încă mai gândesc un pic, mă întreb care studiu e valabil, cel care ne spunea că reorganziarea societății va duce la o finalitate extraordinară sau cel care astăzi ne spune că ar fi mai bine să renunțăm la serviciile societății Reiser? Contradicțiile stau la baza progresului, e adevărat, dar eu cred că ori ar trebui ca inițiatorul să retragă acest proiect de pe ordinea de zi, ori să votăm, dar nu văd o finalitate. Putem construi și face ceva trainic numai pe baza dialogului. Eu, personal , nu am o relație amiabilă cu domnul Buzamăt, dar nu pot să includ o relație personală atunci când discut despre Bârlad, despre bârlădeni, despre străzi sau despre muncitorii de la Reiser. De aceea cred că ar fi indicat să ne gândim bine la ceea ce facem.”

Carmen Dima, PNL: „Legea nu ne mai permite să prelungim contractul cu Reiser”

Carmen Dima

Membră în comisia juridică a Consiliului Local, avocata Camen Dima a precizat că nici dacă ar vrea, Primăria Bârlad nu ar mai putea continua colaborarea cu Reiser. „Discuția pe acest proiect trebuie analizată din două perspective: de ce a fost necesar să se facă acest studiu și care este scopul și eficacitatea lui? Societatea Reiser a avut în administrare domeniul public și privat al UAT Bârlad. In conformitate cu legea nr. 10 din 9.01.2020, Primăria Bârlad este în imposibilitate de a mai prelungi acest contract. Se spune clar în lege că acele contracte de delegare a gestiunii serviciilor de administrare a domeniului public și privat aflate în curs de derulare rămân valabile până la data încetării acestora fără posibilitatea prelungirii. Contractul de administrare al SC Reiser încetează pe data de 13 august, fără nicio posibilitate de prelungire. Acesta este motivul pentru care au fost obligați să facă acest studiu de oportunitate cu privire la gestionarea administrării. Atât studiul cât și proiectul de hotărâre de azi sunt oportune pentru că ele ne ajută să stabilim cine va administra domeniul public și privat al UAT Bârlad după data de 13 august. Societatea Reiser nu se desființează, ci rămâne în ființă, singurul lucru este că nu i se mai poate prelungi acest contract. Dacă noi vom considera azi că administrarea trebuie să treacă în obligația primăriei, asta nu înseamnă că SC Reiser se desființează.”

Liviu Luca: „Cu o conducere ca lumea, veți avea și lucrări”

Liviu Luca

Un alt consilier care a dat asigurări că societatea nu se va desființa, deși acest deznodământ este aproape inevitabil, a fost consilierul Liviu Luca, de la PNL. „Până pe data de 13 august, în sarcina SC Reiser SA erau două lucruri esențiale: administrarea domeniului public al UAT Bârlad și executarea lucrărilor. Acum, conform legii, pe data de 13 august nu se mai poate prelungi acest contract pe administrarea drumurilor, însă partea de execuție, de construcții, rămâne. Nimeni nu votează desființarea Reiser și nu se pune problema asta. Dacă veți avea o conducere ca lumea, veți avea și lucrări, dar trebuie să înțelegeți că sunt două lucruri diferite administrarea și reparațiile” le-a transmis consilierul liberal celor aproape 50 de muncitori prezenți în sală.

 

Primul atac al primarului Boroș la adresa societății: „Un exemplu prost de gestionare a banului public”

Solicitat să explice de ce dorește lepădarea de Reiser, primarul Dumitru Boroș a evocat, înainte de toate, criteriul financiar. Acesta nu ratat ocazia să taxeze conducerea societății, care în timpul programului, participa la ședința de Consiliu Local. „Nu știu care societate comercială și-ar permite ca în timpul programului să-și aducă oamenii la ședință, pentru că orice minut contează, nu e așa? La Reiser, acest aspect nu are importanță, iar aici nu mă refer la cei care muncesc efectiv, ci din punct de vedere al conducerii, pentru că au ei artificiile lor să recupereze ce pierd, probabil, astăzi. ~mi pare rău că un domn consilier care spune că este liberal, care e aici, în față (n.r. Iulian Groza), ne spune că vom avea probleme sociale dacă vom vota acest proiect de hotărâre. Nu, domnule consilier, nu vom avea probleme sociale pentru că vă pot da nume de câțiva agenți economici care caută oameni. Viacons, Transmir sunt doar doi dintre ei. Se caută asfaltatori la noul mall, la varianta de ocolire a Bârladului, se caută constructori la rețeaua de apă și canal. Nu avem forță de muncă! Dar aici nu discutăm despre lucrările pe care le face Reiser, ci despre administrarea domeniului public pe care această societate nu a făcut-o niciodată, până astăzi. Vrem, nu vrem, legea nu ne mai permite să prelungim contractul. ~n 2019, când s-a făcut primul studiu, legea ne permitea să prelungim contractul. ~n paralel cu acel studiu, noi am prelungit contractul cu Reiser până pe 13 august 2021. Li s-a sugerat celor din conducerea societății să facă reformă, însă nimic din ceea ce s-a cerut nu s-a întâmplat. Un exemplu îl reprezintă marcajul bicolor din Bârlad, pentru care am alocat suma de 5 miliarde de lei vechi. Ce a făcut Reiser cu acești bani? A subcontractat cu firma de la Bacău, a dat 3 miliarde de lei vechi și două miliarde a rămas la Reiser. Ce înseamnă acest lucru? Inseamnă că prețurile practicate de Reiser sunt exagerate. Trebuie avut în vedere că acea firmă din Bacău făcuse și profit pentru că nu vă închipuți că au venit la Bârlad să nu câștige nimic. In urma controalelor făcute și de Curtea de Conturi și de auditul de la primărie și de cei de la Finanțe, ni s-a spus că acei bani trebuie să se întoarcă la primărie, numai că la noi nu au mai ajuns. Acesta este doar un exemplu de gestionare proastă a banului public. Știți cât cheltuiește Reiser în fiecare an cu doar o parte a conducerii societății? 1,7 milioane de lei! Președintele Consiliului de Administrație are 5.181 lei salariu brut, iar membru în Consiliul de Administrație câștigă 3.308 lei. Domnilor muncitori de la Reiser, cel care vine în Consiliul de Administrație o oră sau 30 de minute, sau poate o oră și zece minute, o dată pe lună, ia cât luați dumneavoastră care munciți cu asfaltul. Directorul economic de la Primăria Bârlad câștiga 4.900 de lei și administrează și Reiser-ul și piața și CUP-ul și spitalul și poliția locală. Toate sunt, din punct de vedere economic, la această Direcție din cadrul primăriei. ~n aceste condiții, putem noi spune cetățenilor din Bârlad că administrăm corect banul public dacă studiul arată că putem recupera această cheltuială de 1,7 milioane de lei prin soluția pe care ne-o propune? Ca să recuperez cele 1,7 milioane de lei, eu, ca primărie, trebuie să colectez impozitul pe 8.500 de imobile. Prin soluția pe care studiul ne-o propune eliminăm această gaură neagră și mergem cu o societate care să fie viabilă. ~i oprește cineva pe cei de la Reiser să ia lucrări la Grivița, la Zorleni, la Popeni, la Băcani, unde vor dumnealor? Nu oprește nimeni lucrările societății numai că actuala gestioare a banilor este greșită”, a spus Dumitru Boroș în fața celor prezenți în sală. Edilu a fost imediat taxat de consilierul Iulian Groza care i-a reamintit că în timpul campaniei electorale promitea locuri de muncă la Reiser, iar azi trimite angajații societății la alte societăți.

Al doilea atac al primarului: „Nu mai garantează nimeni că terminați programul la ora 14:00″

Dumitru Boroș și-a continuat tirada la adresa conducerii societății, taxându-i, totodată și pe muncitorii prezenți în sală. „Văd că o parte din consilierii de aici încearcă să se folosească de acești muncitori prezenți la ședință. Mă repet, nu se discută despre lucrările de la Reiser. In ultimul timp, societate a avut cele mai mari bugete. Niciodată nu a avut Reiser-ul buget de 7 milioane de lei, iar aici stă în puterea echipei societății să lucreze și să gestioneze acești bani. Pentru cei care s-au născut mai recent, acea ancorare într-o situație nu mai este demult valabilă. Important este să avem locuri de muncă, iar cine nu crede să scoată capul din bula aia în care trăiește astăzi. Eu știu cel puțin 100 de locuri de muncă unde am avea nevoie de oameni, iar asta poate fi ca o plasă de siguranță. Că vreți tot la ora 14:00 să terminați programul de muncă, asta nu o mai garantează nimeni. Munca în construcții este o muncă grea, aveți niște salarii asigurate, nu vă dă nimeni afară, ci mie, cei care mi-au dat votul, îmi cer să gestionez corect banul public. Emitem frecvent sute de notificări pentru că oamenii nu mai au bani să-și plătească impozitele. Eu nu mai pot fi de acord să iau impozitele de la 8000 de bătrâni din Bârlad pentru a asigura salariile celor din conducerea Reiser”

Buzamăt: „Am diminuat cheltuielile”

Daniel Buzamăt, directorul Reiser, nu a rămas dator atacurilor lui Dumitru Boroș. Acesta a afirmat în timpul ședinței că societatea pe care o conduce trece printr-o reorganizare care are ca scop reducerea cheltuielilor. „Domnul primar trăiește din amintiri. Face insinuări și instigă muncitorii împotriva conducerii societății. Argumentările pe care le aduce sunt din anii trecuți. Noi, între timp, am făcut o reorganizare a societății, în care am scăzut salariile unor angajați, sporurile, personalul TESA l-am redus cu 25%, inclusiv salariul meu de director a fost micșorat. Cum vorbiți dumneavoastră de Consiliul de Administrație, domnule primar? A cui e sarcina să stabilească indemnizațiile celor din CA? De ce nu ați tăiat, domnilor consilieri, acele indemnizații? Adică noi, cei din conducerea societății am tăiat salariile muncitorilor, am încercat să reorganizăm societatea, așa cum ne-am luat aganajamentul, iar dumneavoastră, care aveați atribuțiuni în a tăia indemnizațiile membrilor CA, nu ați făcut-o!”

Viceprimarul Ana Maria Vintilă: „Reiser va trebui să lupte pentru a primi contracte”

Ana Maria Vimtilă

Faptul că SC Reiser nu va mai avea prioritate la asfaltările din oraș a fost apreciat și de echipa USR-PLUS din legislativul local, prin vocea viceprimarului Ana Maria Vintilă. „Senzația mea este că, cel puțin, consilierii nu au studiat foarte bine acest studiu de oportunitate. Citez din acest studiu: „el are ca scop alegerea formei optime de gestiune fie a preluării în gestiune directă prin înființarea unui serviciu, fie delegare la o societate”. Asta ce înseamnă? Contractul se termină, iar noi avem acum de ales, ori refacem acest contract cu altă societate, ori îl preia administrația. Nu se desființează Reiser, asta este clar pentru toată lumea. Aș vrea să mai menționez câteva lucruri. USR-PLUS a criticat și activitatea Reiser, din cauza lipsei de performanță, dar și administrația, prin cheltuirea ineficientă a banului public. Noi acum ne aflăm în administrație, iar la începutul anului am salutat încercarea de reformă a societății, prin reducerea salariilor. Am observat o încercare de reducerea cheltuielilor și a fost o direcție bună. Acest lucru ne arată că putem să ne îndreptăm spre o direcție și mai bună, adică cea a preluării directe a administrației străzilor de către aparatul primăriei. Și avem bune practici în toată țara, iar cea mai aproape de noi este la Roman. Ei au acest serviciu în cadrul primăriei. Am discutat cu omologul meu de acolo și am aflat că e un serviciu care funcționează cu succes. Asta ce înseamnă pentru Reiser? ~nseamnă că societatea nu va mai avea acea plasă de siguranță și asta o va obliga să facă performanță în management. Aici se va vedea, cu adevărat, calitatea managerială a conducerii. Va trebui să se lupte pentru a primi contracte, pentru a-și vinde produsele cât mai bine pe piață și pentru a deveni relevanți. Nu desființează nimeni societatea”, a dat asigurări Ana Maria Vintilă. Angajații Reiser prezenți în sală au atras atenția consilierilor că majoritatea dintre ei sunt trecuți de 50 de ani, unii mai având câțivi ani până la pensie. „Mulți dintre noi avem peste 50 de ani, unii mai au puțin și ies la pensie. Avem copii, avem rate la bănci, cine ne mai angajează la vârsta noastră”, l-au întrebat muncitorii pe primarul Bârladului. Răspunsul a fost dat consilieri, care au votat proiectul de hotărâre cu 15 voturi „pentru”, 5 abțineri și un vot „împotrivă”.

- Advertisement -
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

21 COMENTARII

    • Draga Carmencita, inainte de a indruma onoratul auditoriu catre anonimul site al doamnei R te rog sa spui cat plateste lunar un cabinet senatorial pentru fericirea proprietaresei site-ului?? Pariez ca stii dar o sa te dai lovita!

    • Sunt foarte curioasă, cine îl sapă în așa hal, pe „maestrul Boroș??”
      Că mie mi se pare operă de artă, sau cel puțin fază „de manual”, ce-a pățit. „Ciocoii vechi și noi” pare literatură pentru copii, față de ce se întâmplă zilele astea.

  1. De ce e suparat dl Buzamat ? S a vrut dintotdeauna director ! Uite ca e director- autoproclamindu-se ! Ori el a vrut director cu bani mocca ? Acum are ocazia sa dovedeasca ca merita functia si fara banii primariei ( ai orasului ) !

  2. Uite asa va dati cu stangul in dreptul cand motivati incetarea delegarii pentru Reiser dar uitati sa faceti acelasi lucru pentru CUP! Acolo nu se schimba nimic pentru ca director este unul de la ciuma rosie, cu care primarul este in parteneriat? Sunteti jalnici cu echipa voastra de zgomote! Sa sparam ca barladenii au vazut adevarata fata a celor din Consiliul Local si ca la viitoarele alegeri vor trimite tineri scoliti pe afara neatinsi de cancerul comunismului (si poate nu voteza nici neomarxistii care la algerile partiale au avut 2,70%)!!!

  3. Sotul doamnei Dima a fost angajat in Primarie la Serviciul Cadastru, desi pana de curand era antrenor de tenis. Cat despre dl Luca poate ne spune ce firma face cadastrul la Ambulatoriul de Specialitate, pe ce bani si al cui fiu este actionar in acea firma? Pe de alta parte poate ne spun domnii consilieri care sunt directori de scoli care au primit bani si cum au fost alocati banii pentru investitii (numai celor care au votat proiectul Reiser nu si la Scoala nr. 10)? Daca tot au fost alocati acesti bani pentru investitii (bani din taxele si impozitele barladenilor nu din banii personali ai celor care au pixul in mana, vremelnic) de ce nu sunt gestionati de scoli ci de Primarie? Ne pune la dispozitie Primaria lista contractelor atribuite prin incredintare directa catre SC ZATA TOP CONSULT SRL (inclusiv acelea de aceeasi natura cu obiectul de activitate al Reiser) pentru a se vedea incompatibilitatea cat casa in care se afla aceasta firma care a intocmit un asa zis studiu (o insiruire de lucruri fara noima, dar cu pretentie de lucrare stiintifica desi nu prezinta nicio solutie, nu face nicio analiza comparata si nu are nicio proiectie in schimb vine cu sfaturi, vorbe goale, forme fara fond)? In ceea ce o priveste pe doamna care taia facturi si chitante la FAG catre SC RULMENTI cred ca doamna isi da cu parerea ca de competente nici nu poate fi vorba!

    • Ce relevanta are? Din cate stiu au fost concursuri publice la care se putea inscrie orice persoana. Sotul doamnei Dima este inginer si are destui ani vechime adunati de pe vremea cand lucra la Irb, daca era sa faca o combinatie ii gasea un loc caldut si bine platit nu un loc unde lucratorii sunt platiti cu 25 mil vechi in mana dar…rautatea e mare!

      • Mda, cred ca stim cine sunteti si este explicabila pozitia dvs! Un inginer care a lucrat la IRB este, in principiu TCM-ist, nu topometrist sau cadastrist (vezi ca si facultatile sunt diferite)> Deci ,intreb inca o data: Ce il califica pe dl inginer?
        PS. Dupa cum ai putut citi nu spune nimeni ca nu ar fi fost un concurs corect insa e cel putin straniu cum numai rude ale unor membri PNL ajung sa lucreze in administratia publica, in perioada in care acestia au ceva functii prin partid.

  4. Nu vă lăsați manipulați de Dl.Primar, el nu mai are de pierdut decît următoarele alegeri, după care va deveni un bunic pe care tinerii nu- l va mai baga in seama.

    • E grea gramatica,nu? Puteai sa spui ” nu l vor”..dar… Și stai calm,molcom,sau prostește,dl Boroș va fi primar cateandate va dori,pt că e primul primar care chiar face ceva! P.s. nu am nicio treabă cu politica!

  5. Să înteleg că Buzamăt a diminuat cheltuielile, iar salariile au rămas la fel? Si mai vrea ca toate lucrările sa i se atribuie fără concurență? Este ilegal! Oricum pot fi dați în judecată si Consiliu local si Reiser!CURTEA DE CONTURI, DNA CE AȘTEAPTĂ!

  6. Ce daca aveti 50 de ani? Pe banii statului nu e loc de aterizare catre pensie.

    Faceti lucrari, participati la licitatie, fiti competitivi, munciti!!

    Ma uitam si la cei de la Drumuri Nationale… n-au pic de eficienta. O freaca la greu. Dar salariul si-l iau intreg.

    La privat nu iti da nimeni banul daca nu ai facut lucrarea ( de calitate ) si nici voi nu ati da bani direct nimanui care nu v-a prestat serviciul promis, numai la stat au pretentia sa fie platiti doar pentru ca au trecut orele.

  7. Exceptionala masura.Va felicit.Va multumesc
    Infine.Banii barladenilor nu vor mai umple buzunarele unor pierde vara,iarna,toamna etc.Si mai ales directorasului parvenit.Si al altora abonati la sinecuri(membri CA).Poate sa.mi spuna cineva cat salatiu are Buzamat.!?Asa,ca sa stie fraierul barladean,unde i se duceau banutii.Da sotia.Sotia acestui mega oportunist.Unde.i cocotata.Si.pe ce salariu..Dle Boros.Faceti curatenie.Ca tare mi.e teama, ca tot.la stat.Ca tare.s buni.Multi si usor de obtinut banutii publici.Va rog.Fac cinste .Auzi.La 14 li se termina programul.Asta inseamna ca la 12,hai 13.Gata.Eheheeee,sarac bine…..

  8. Exceptionala masura.Va felicit.Va multumesc
    Infine.Banii barladenilor nu vor umple buzunarele unor pierde vara,iarna,toamna etc.Si mai ales directirasului parvenit.Si al altora abonati la sinecuri(membri CA).Poate sa.mi spuna cineva cat salatiu are Buzamat.!?Asa sa stie frauerul barladean unde i se duceau banutii.Da sotia.Sotia acestui mega oportunist.Unde.i cocotata.Si.pe ce salariu.Tare mi.e teama ca tot.la stat.Ca tare.s buni.Multi si osor de obtinut banutii publici.Va rog.Fac cinste !!!!

  9. Este vreun loc pe unde a trecut buzamat fara sa plece cu scandal si suturi in fund? Mai avea putin si punea muncitorii sa-l ia de urechi pe primar….nimeni nu vorbeste de faptul ca a fost pus director cu incalcarea legii,ca a falsificat si folosit contracte,ca a fost reclamat de personalul din firma pentru furturi!lucruri despre care primarul,consiliul de administratie,consiliul local au fost informati IN MOD OFICIAL ….

    • Acum e interesant de aflat de ce nu au fost luate in seama acele informari despre care vorbiti . De ce nu s au luat masuri , de ce s a lasat voit sa se adinceasca risipa banului public ? Am urmarit sedinta si am avut in fata un director total nepregatit din punct de vedere a legislatiei si total nepregatit din punct de vedere economic . Inadmisibil sa repeti ca nu ai inteles dupa ce ti se explica punctualun articol de lege . Inadmisibila reactia de mahala ! Curios e ca dl director vorbea despre consiliul de administratie ( care functioneaza conform legii ) dar nu a amintit de bonusurile lui si ai angajatilor cu functii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.