spot_img
16.6 C
Vaslui
19-sept.-2024
spot_img

UPDATE: Femeia din Bârlad care s-a aruncat de la etaj a fost resuscitată! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

 

UPDATE: GRAV… Femeia, în vârstă de aproximativ 25 de ani, cu identitatea necunoscută încă, a fost resuscitată de medicul urgentist Daniel Ungureanu și cadrele medicale de pe ambulanță, ajutați de pompierii militari din Bârlad. „Femeia a fost resuscitată. Diagnostic: multiple traumatisme prin cădere de la înălțime, stop cardio respirator resuscitat, comă profundă. A fost transportată la spitalul din Bârlad, la CPU, pentru investigații amănunțite”, a precizat medicul Dan Ungureanu.

„Detașamentul  pompieri  Bârlad  a intervenit cu două autospeciale pentru degajarea  unei  persoane de sex feminin căzute de la înălțime. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui, substația Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, pe copertina din beton care proteja intrarea în scara blocului, a fost găsită o tânără aflată în stop cardiorespirator. După aproximativ 45 minute de resuscitare, victima a dat semne vitale. Victima a fost transportată de echipajul ambulanței SAJ la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad. Circumstanțele producerii acestui incident sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt  al  ISU Vaslui.

Poliția face cercetări pentru identificarea victimei și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii teribilului incident. Locatarii din scara blocului Z4 ne-au precizat că toată noaptea de 15/16 martie, s-au auzit pași pe scară, iar geamul între etajele 7 și 8 era deschis. Vom reveni cu amănunte de la IPJ Vaslui, când va fi posibil.

ȘTIRE INIȚIALĂ: ULTIMA ORĂ: O femeie s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Bârlad!

DRAMATIC… În urmă cu puțin timp, o femeie s-a aruncat de la etajul 8 al blocului-turn de pe strada Vasile Pârvan, din municipiul Bârlad. Victima a căzut pe acoperișul de la intrarea în imobil. La fața locului au venit echipaje ale pompierilor și ale Ambulanței. Se încearcă resuscitarea femeii, aflate într-o stare destul de gravă, în urma impactului violent. Martorii spun că victima ar avea în jur de 23 de ani. Vom reveni cu amănunte.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.