spot_img
18.6 C
Vaslui
21-sept.-2024
spot_img

Pacientul ars adus la Iași, transferat în Belgia, întors din drum. Avionul s-a depresurizat

- Advertisement -
Bărbatul cu arsuri extrem de grave pe 70% din suprafaţa corpului a fost transferat, joi diminieață, 28 ianuarie 2021, de la Iaşi către un spital privat din Belgia. Avionul s-a defectat însă pe drum, iar acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din București.
Pacientul, în vârstă de 52 de ani, s-a electrocutat la locul de muncă, în Constanța. În urmă cu circa o săptămână a fost adus cu un elicopter SMURD la Iaşi, la Clinica de Arşi de la Spitalul Sfântul Spiridon, unde a primit îngrijiri medicale de specialitate în secţia de Anestezie și Terapie Intensivă.
Familia acestuia a fost cea care i-a găsit apoi un loc într-o clinică de profil din străinătate. Abia în urmă cu 2 zile, Ministerul Sănătăţii şi-a exprimat acordul de zbor pentru acest pacient.
În altă ordine de idei, clinica privată din Belgia a cerut plata în avans pentru o lună de zile.

Pacientul ars de la Iași nu a ajuns în Belgia. Avionul s-a depresurizat

Pacientul cu arsuri grave pe 70% din suprafaţa corpului nu a mai ajuns în Belgia, ci a fost transportat la București, a transmis soția acestuia, Dana Mihaela.

Conform declarației soției pacientului, bărbatul a suferit accidentul pe 20 ianuarie 2021. Astăzi, după o amânare, acesta trebuie să ajungă în Belgia, avansul de 50.000 de euro fiind deja achitat, a adăugat Dana Mihaela.

„Sincer, nici nu știu exact care este starea lui în momentul acesta. Știu că a plecat de la Iași, de dimineață. Era stabil, detubat, deci nu a necesitat intubarea lui. Am fost înștiințată că la 7:40 sau ceva de genul acesta a plecat din București, s-au dus, l-au luat. M-au tot sunat că o să ajungă undeva la Timișoara, fac o escală să alimenteze sau ceva de genul acesta, după care se îndreaptă spre Belgia. Acum 10 minute am primit telefon să mi se spună că se întoarce din drum pentru că au defecțiuni tehnice la acest avion”, a transmis soția bărbatului.

Soția pacientului: „Eu cred că acest avion a fost defect”
Soția declară că nu a fost înștiințată despre starea de sănătate a acestuia, spunându-i-se dimineață că era stabil și detubat. Femeia a precizat că este aproape sigură că acel avion a fost defect de la început. Aceasta acuză că avionul defect i-a pus în pericol și pe celelalte persoane din aeronavă. …https://www.bzi.ro/pacientul-ars-adus-la-iasi-transferat-in-belgia-intors-din-drum-avionul-s-a-depresurizat-4117202?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.