spot_img
15.5 C
Vaslui
06-oct.-2024
spot_img

Ce asteaptã negrestenii de la viitorul lor primar…

- Advertisement -

ASTEPTÃRI… Chiar dacã mai este aproape un an pânã la viitoarele alegeri, negrestenii sunt deja pregãtiti pentru alegerea viitorului primar. Sãrãcia si situatia tot mai grea a orasului sunt lucruri care dau de gândit localnicilor, iar asta îi va determina sã-l aleagã cu mare atentie pe cel care sã le slujeascã interesele, în mandatul 2012-2016. Asteptãrile oamenilor de la viitorul primar al orasului sunt foarte mari, localnicii fiind de acord cã proiectele de dezvoltare trebuie sã prindã contur.

Negrestenii îsi doresc înfrumusetarea orasului, reînfiintarea unei unitãti spitalicesti, crearea unor locuri de muncã, îmbunãtãtirea strãzilor. Acestea reprezintã niste conditii pentru cel care va ocupa scaunul de primar pentru mandatul care începe în 2012. Speranta realizãrii acestor conditii se gãseste atât în rândul celor tineri, care din cauzã cã nu gãsesc prea multe oportunitãti de realizare în oras sunt nevoiti sã îsi facã un rost în altã parte, dar si a celor bãtrâni, care vor ca orasul sã se schimbe, sã fie mai curat, mai frumos. La aceste lucruri ar trebui sã se gândeascã viitorii candidati pentru sefia primãriei Negresti.

Glasul poporului

Tineri sau bãtrâni, locuitorii orasului se pare cã vor cam aceleasi lucruri când vine vorba de schimbãrile din orasul lor. Locuri de muncã, unitate medicalã în zonã, curãtenie, siguranta zilei de mâine etc. „Trebuie sã scãpãm si noi cumva de sãrãcie. Vreau sã se creeze locuri de muncã, sã se facã fatadele la blocuri, sã se aducã investitori, sã se obtinã fonduri de la Uniunea Europeanã. Situatia este grea peste tot, dar la noi este criticã” , spune Constantin Drãgusanu.”În primul rând, vreau sã se redeschidã spitalul. Sunt bãtrânã, am lucrat chiar la spital 32 de ani si acum nu am unde sã mã duc. As mai vrea ca strãzile sã fie mai curate, doar sunt oameni angajati pentru asta. Sã îsi facã treaba!”, afirmã Elena Sevastru, localnicã. „Indiferent cine va iesi primar la anul, as vrea sã fie gospodar, sã se ocupe de treburile orasului, sã facã strãzile, sã creeze locuri de muncã”, spune un alt locuitor. Elena Geantãu crede cã „ar trebui sã se repare blocurile din oras. Unele blocuri aproape se dãrâmã, sunt urâte, plãtim o grãmadã de bani impozit. Vrem si noi sã fie un pic mai frumos orasul”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.