spot_img
23.3 C
Vaslui
22-sept.-2024
spot_img

Scandal în scoala Murgeni, nepotul primarului Buta favorizat pe fatã!

- Advertisement -

NERVI LA MAXIM… Mai multi pãrinti din Murgeni, ai cãror copii au terminat clasa a VIII-a, reclamã faptul cã au fost defavorizati în mod fãtis de una dintre profesoare, pe motiv cã finul primarului Buta, care este si nepotul acestuia, ar fi primit note maxime la mai multe materii, doar pentru a avea o medie de admitere mai mare, sã intre la un liceu cu o specializare bunã. “Toatã lumea spune cã profesoara de muzicã si desen de la scoalã, Ana Maria Modiga, ar fi zootehnistã la bazã, probabil de asta nu stie sã aprecieze valoarea copiilor la obiectele pe care le predã. Mi-a dezavantajat clar fetita, punându-i o notã micã, în timp ce nepotul primarului a primit 10, ca sã meargã la un liceu mai bun”, spune Mirela Golâmbã, unul dintre pãrintii revoltati. Se pare cã aceste nedreptãti au fost reclamate la Inspectoratul Scolar Judetean, însã nu s-a luat nicio mãsurã împotriva profesoarei implicate în scandal.

Maria Elena Golâmbã a terminat anul acesta cele 8 clase la scoala de la Murgeni, crezând cã va avea o medie bunã, pentru admiterea la liceu. Fata, spune mama, Mirela Golâmbã, este extrem de talentatã la desen, dovadã fiind si numeroasele premii obtinute la concursurile regionale si locale, chiar si în tarã. “La clasa fetei mele, la muzicã si desen a predat o doamnã care toatã lumea spune cã ar avea legãturi cu zootehnia. Fata era în clasã cu finul primarului, care îi este si nepot, copilul fratelui domnului primar. Când sã se facã mediile, la muzicã si desen aceastã doamnã profesoarã i-a pus finului primarului nota 10 la muzicã si desen, desi acesta nu are realizãri pentru aceastã nume. Copilul s-a lãudat în clasã cã mama sa, care lucreazã la spital, ar fi vorbit cu doamna profesoarã de muzicã si desen sã primeascã 10, ca sã intre la un liceu bun. Am aflat de note acum douã sãptãmâni si am tot fãcut contestatii, pentru cã i-a stricat media fetitei mele, care are acum doar media 8 si ceva, pentru cã i-a pus o notã micã, nemeritat de micã, doar pentru a-l favoriza cu nota maximã pe nepotul primarului Buta”, spune Mirela Golâmbã. Femeia a mers de mai multe ori la ISJ, pentru a cere repararea nedreptãtii, însã spune cã nu a fost ascultatã pe acolo.

O fetitã care ia doar premiul I la concursurile de interpretare a primit media 8 de la aceeasi profesoarã!

“Am mers la aceastã doamnã care predã desenul si i-am dat o coalã albã, i-am spus sã deseneze si dumneaei ceva, dacã tot pune note copiilor. Nu a vrut. Am impresia cã nici nu stie pe ce lume trãieste. Cum sã-i dai 10 nepotului primarului, doar pentru cã acesta conduce orasul? Fetita mea trebuia sã aibã minim media 9, pentru a primi bursã, ori cu nota de la muzicã si desen a ajuns la media 8, din cauza acestei profesoare Modiga. Este revoltãtor ce se petrece! Am mers sã vedem catalogul, mai multi pãrinti, iar profesoara a fugit cu tot cu catalog. Rusine sã-i fie!”, a spus mama fetitei defavorizate. O altã elevã a Scolii Murgeni, Roxana Nicoleta Scorpie, mai spune femeia, care are doar trofee de locul I la concursurile de interpretare din judet, a primit media 8 la muzicã, fiind si ea tinta bãtãii de joc a profesoarei de muzicã si desen de la Scoala Murgeni. Rãmâne de vãzut ce reactie va avea ISJ Vaslui, în fata acestui mare scandal de la Scoala Murgeni si dacã persoanele vinovate vor pãti ceva.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.