spot_img
18.5 C
Vaslui
24-sept.-2024
spot_img

Bacău: Cei doi italieni şi mama copilului cumpărat au primit mandate de arestare pentru 29 de zile

- Advertisement -

Sandra Candelaria Garnero, în vârstă de 45 de ani, şi Giovanni Sparagna, 56 de ani, cei doi italieni care au vrut să iasă din ţară, în noaptea de 8 spre 9 martie, cu nou-născutul unei băcăuance, au primit mandate de arestare pentru 29 de zile din partea unei instanţe a Tribunalului Judeţean Bacău.

Judecătorii au mai decis ca şi mama copilului, Adelina Mihai, în vârstă de 23 de ani, care acceptase ca imediat după naşterea bebeluşului într-o clinică privată din Bacău să-l cedeze ilegal pentru a fi dus peste graniţă, să fie arestată tot pentru 29 de zile, în vederea continuării cercetărilor.

Anchetatorii cred că transferul bebeluşului, la doar trei zile de la naştere, ‘cumpărătorilor italieni’ ar fi doar un episod din activitatea unei filiere care s-a ocupat de adopţii ilegale.

Cei doi italieni se înţeleseseră cu românca să le încredinţeze copilul la puţin timp după naştere. În acest scop, ei au falsificat documentul de identitate al italiencei, aplicându-i fotografia băcăuancei însărcinate. Aceasta s-a internat într-o clinică privată pentru a naşte iar la trei zile după venirea pe lume a copilului l-a încredinţat celor doi italieni.

Falsul a fost însă descoperit şi autorităţile au fost alertate. Italienii au fost opriţi la Braşov, unde au şi fost reţinuţi.

După audieri, ei au fost prezentaţi, joi seară, unei instanţe a Tribunalului Bacău. Aceasta a decis în cursul nopţii eliberarea mandatelor de arestare pentru 29 de zile pentru cei trei.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.