spot_img
25.5 C
Vaslui
23-sept.-2024
spot_img

Codul Muncii nu a putut fi dezbătut în CES, fiind trimis Guvernului fără niciun aviz

- Advertisement -

Codul Muncii a fost trimis Guvernului fără niciun aviz din partea Consiliului Economic şi Social, deoarece nu a putut fi dezbătut în şedinţa de joi a CES, din cauza lipsei părţii sindicale, a declarat, luni, pentru Agerpres, Florian Costache, preşedintele Consiliului Economic şi Social.

Guvernul a trimis proiectul Codului Muncii la Consiliul Economic şi Social şi s-a aflat pe ordinea de zi a şedinţei de joi, 24 februarie. Potrivit preşedintelui CES, şedinţa plenului CES de joi nu s-a putut desfăşura deoarece partea sindicală nu a venit. În aceste condiţii, Codul Muncii nu a fost dezbătut în CES şi a fost trimis la Guvern fără niciun aviz.

Deoarece avizul CES este unul consultativ, spune preşedintele Florian Costache, iar părţile nu s-au întâlnit pentru a-l dezbate, Guvernul poate să-l introducă pe ordinea de zi spre adoptare.

Cabinetul Boc se reuneşte în şedinţă luni, de la ora 10.00. Premierul Emil Boc anunţase anterior că Guvernul va adopta, la începutul săptămânii următoare, proiectul Codului Muncii pentru care îşi va asuma răspunderea în Parlament.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.