spot_img
16.7 C
Vaslui
24-sept.-2024
spot_img

Au piatã nouã, dar le e lene sã o mãture!

- Advertisement -

BOIERIE! Au acum o piatã mare, modernã, însã le e greu sã o mentinã curatã! Primarul Ioan Ciupilan s-a supãrat pe faptul cã, atunci când a mers într-o vizitã inopinatã în noua clãdire agroalimentarã, a gãsit, spune el, “gunoiul nemãturat si praful de douã degete”.

SUPÃRAT “Acum e bine, stãm la cãdurã, avem apã curentã, o temperaturã confortãm, însã uitãm sã mai dãm cu mãtura, sã mai stergem praful”, s-a exprimat aluziv, în ultima sedintã de Consiliu Local, primarul Ioan Ciupilan, atunci când s-a adus vorba despre piata agroalimentarã a Husului. Edilul sef a precizat faptul cã a tras aceastã concluzie, dupã ce a mers personal în piatã, ca sã vadã cum se bucurã comerciantii de finalizarea uneia din investitiile importante din Husi, din ultimii 20 de ani. Pentru aceastã situatie, Ciupilan nu a ezitat sã mustre conducerea pietii. “Sã nu credeti cã nu am tras la rãspundere conducerea pietii, din contrã, dar a avut si ea explicatiile lor. Mi s-a spus cã nu existã decât o persoanã care face curat peste tot si nu reuseste. E normal sI tocmai de aceea sun cã oamenii de acolo, comerciantii ar trebui sã aibã putin respect fatã de investitia asta. Chiar e atât de greu ca fiecare sã îsi facã curat, sã îsi ducã gunoiul, sã steargã praful? Eu nu cred”, a spus, dojenitor, primarul Husului.

Noi ne facem, altii nu!

APÃRARE Oamenii din piatã însã sunt de acord doar partial cu cele spuse de primar. Cei mai multi dintre ei cred cã îsi fac ordine pe spatiul pe care l-au închiriat. “Sã stiti cã fiecare îsi face curat. Mai sunt si care nu prea îsi fac si lasã coji, ambalaje, toate mizeriile aiurea. Dar sunt doi, trei si se stiu care sunt. Ceilalti însã îsi fac. Are dreptate si domnul primar când spune cã a gãsit murdar, pentru cã eram aici când a venti în piatã si a spus cã trebuie sã avem grijã, sã mentinem curãtenia”, a spus Nicoleta, 37 de ani, comerciantã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.