spot_img
17 C
Vaslui
21-sept.-2024
spot_img

Mitrea: Arestarea lui Nicolescu este un atac politic din partea PD-L

- Advertisement -

Miron Mitrea susţine că toţi social-democraţii sunt convinşi că arestarea lui Constantin Nicolescu este un atac politic al PD-L.

Contactat de Ziare.com şi rugat să comenteze protestele organizate luni de PSD în mai multe localităţi din ţară, Miron Mitrea a afirmat că a fost o reacţie absolut firească a social-democraţilor.

„Costică Nicolescu trece printr-o situaţie extrem de dificilă doar datorită faptului că e membru PSD, este evident. Dacă nu ar fi fost, nu s-ar fi întamplat nimic. Asta e părerea noastră unanimă în PSD. Noi nu ştim ce e în dosarul lui. Din ce s-a arătat până acum la televizor, e o gluma, ca să fiu elegant. Dar noi nu ne referim la această chestiune. Faptul că a hotărât DNA-ul sau altcineva să îl judece pe un coleg de-al nostru, asta e viaţa! Ne-am învăţat în ultimii ani. Dar faptul că a fost arestat este în mod evident un lucru nelalocul lui şi toţi colegii îl vedem ca pe un atac politic din partea PD-L. Reacţia este fireasca din acest punct de vedere”, a declarat senatorul.

realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.