spot_img
21.6 C
Vaslui
21-sept.-2024
spot_img

Seful UNPR, Gabriel Oprea a fãcut un tur de fortã în Moldova

- Advertisement -

VIZITÃ…Liderii UNPR din Moldova si-au dat întâlnire la Iasi, unde au participat la reuniunea zonalã a filialelor judetene din regiunea Nord Est. De la Vaslui a participat presedintele UNPR Vaslui, deputatul Sergiu Vizitiu si deputatul din colegiu Bârlad, Tudor Ciuhodaru. UNPR-istii au discutat despre proiectul politic pe care l-au în plan, mergând pe varianta candidaturii proprii la alegerile de anul viitor, cât si continuarea aliantei cu PSD. În plus, cei de la UNPR viseazã cã la anul sã aibã un milion de membri de partid si în acest mod sã obtinã între 10 si 15% din optiunile electoratului.

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a participat vineri, la Iasi, la unul dintre cele mai importante evenimente ale partidului. Este vorba despre reuniunea zonalã a filialelor UNPR pe Regiunea Nord Est. Pe parcursul întâlnirii au fost discutate proiectele de dezvoltare strategicã, astfel încât partidul sã ajungã la un milion de membri, dar si cele legislative, propuse de cãtre colegii parlamentari. Gabriel Oprea a spus cã în viitor trebuie sustinute în mod special anumite proiecte. Printre acestea se numãrã si acordarea posibilitãtii de a vota tinerilor care au împlinit 16 ani. “Avem legea votului de la 16 ani, este initiativa din 2010 a domnului senator Toma, considerãm cã dacã tinerii de 16 ani sunt impozitati, atunci când lucreazã legal, trebuie sã îsi marcheze si ei viitorul. Avem si legea 100 % a UNPR-ului a primului loc de muncã, în care statul intervine si ajutã societatile comerciale care angajeazã tinerii care terminã o formulã de scoalã “, a declarat Gabriel Oprea, presedinte UNPR.

UNPR si obsesia milionului de membri

La reuniunea zonalã a Regiunii Nord-Est au participat parlamentari, presedintii organizatiilor judetene din Neamt, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui, Bacãu, dar si alesii locali ai UNPR. “Pentru noi a fost un bun prilej de analizã, mai ales cã la Vaslui partidul nostru are gânduri mari în campaniile electorale ce urmeazã. O datã cu venirea deputatului Tudor Ciuhodaru forta noastrã a crescut, si pot spune cã si numãrul membrilor de partid s-a mãrit. Am mers pe principiul încet dar sigur si pe calitate membrilor. Acum ne intereseazã eficienta, fiindcã campania de la alegerile locale bate la usã. Mã bucur cã multi tineri au aderat la pricipiile noastre, mai ales cã noi le acordãm o atentie sporitã. Asa cum a spus si presedintele nostru la Iasi, acordarea dreptului la vot de la 16 ani tinerilor este o necesitate. În organizatia noastrã de la Vaslui, asa cum o sã vedeti în zilele ce urmeazã, au sã vinã si oameni cu experientã” a declarat Sergiu Viziteu, presedintele UNPR Vaslui, într-o conferintã de presã furlger, organizatã la Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.