spot_img
24.1 C
Vaslui
23-sept.-2024
spot_img

Goscomloc-ul din Husi ramane fara apa

- Advertisement -

SCINDARE Aquavas-ul îi ia… apa Goscomloc-ului! În aceste zile, în societatea huseanã este serios de lucru, deoarece conducerea unitãtii a trecut la inventariat patrimoniului detinut, în vederea stabilirii pãrtii ce urmeazã a trece în administrarea Aquavas.

CONTEXT În scurt timp, Goscomloc Husi va rãmâne fãrã cel mai important segment al activitãtii sale, apa-canalul! Acesta va trece în administrarea SC Aquavas, societate înfiintatã de Consiliul Judetean Vaslui, prin intermediul cãreia se doreste derularea unor fonduri consistente, proveninte în mare parte dintr-un împrumut fãcut de CJ, cu scopul reabilitãrii sistemelor de apã-canal si a statiilor de epurare din Vaslui, Bârlad, Husi si Negresti. Oficialii au spus la momentul demarãrii acestui proiect cã ar fi vorba despre o sumã de peste 350 miliarde lei vechi.

Marea împãrtealã!

SOCOTELI Drept urmare, Goscomlocul se ocupã în aceste zile de inventarierea bunurilor care urmeazã sã intre în administrarea vasluienilor. Este vorba despre toate instalatiile hidraulice si utilajele aferente activitãtii de apã-canal a orasului. Termenul limitã pentru a face predarea este de 1aprilie, conform reprezentantilor SC Goscomloc, însã procedura de inventariere s-a început deja, tocmai pentru cã treaba este una “migãloasã”,spun acestia.

Goscomlocului i-ar mai putea rãmâne furnizarea agentului termic si prestãrile de servicii!

PUTIN! Firesc, husenii se întreabã cu ce activitãti va mai rãmâne societatea Goscomloc, cea care de altfel a mai suferit o “rupturã”, odatã cu desprinderea Serviciului Public Local de Salubrizare Husi. Inginerul Neculai Bugeag, directorul societãtii, nu a vrut sã facã prea multe precizãri pe marginea efectelor avute de trecerea a tot ce tine de apã-canal în Husi, la Aquavas. “Deocamdatã, atât vã pot spune, cã ne ocupãm de inventariatul patrimoniului public si privat al societãtii. Termenul de predare a utilajelor si a instalatiilor este de 1 aprilie, asa cã nu e prea multã grabã. Dacã ar fi sã spun cam cu ce va mai rãmâne Goscomloc Husi dupã asta, vorbim despre furnizarea agentului termic în oras, apoi ar mai fi o serie de prestãri servicii pe care le poate face Goscomlocul. Dar încã nu e momentul sã dezvoltãm subiectul”, s-a rezumat sã spunã directorul Neculai Bugeag.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.