spot_img
28.5 C
Vaslui
27-sept.-2024
spot_img

Accident cu bucluc, pe “Calea Basarabiei”, la Husi!

- Advertisement -

ACCIDENT Un tânãr în vârstã de 23 de ani a ajuns ieri noapte la spitalul municipal “Dimitrie Castroian” din Husi, dupã ce a fost lovit de o masinã de teren, în fata cãreia, spun politistii, bãrbatul a apãrut în mod imprudent. Desi rudele victimei sunt convinse cã masina era condusã cu vitezã de fiul unui cunoscut om de afaceri local, Politia spune cã, nici vorbã, soferul era un tânãr de aceeasi vârstã cu victima, domiciliat în municipiul Bucuresti.

Apelul la 112 a fost fãcut putin dupã miezul noptii, semnalând faptul cã un bãrbat care se deplasa pe strada Calea Basarabiei, în proximitatea intersectiei de la Scoala “Ion Creangã” (Nr. 2) a fost acrosat de o masinã de teren. La fata locului a ajuns în cel mai scurt timp politistii din cadrul Biroului de Politie Rutierã Husi, precum si un echipaj al Ambulantei, care a preluat victima si a transportat-o de urgentã la spitalul municipal. Din fericire, victima, Ciobotaru Marian, în vârstã de 23 de ani, nu a avut viata pusã în pericol, au spus medicii, desi s-a ales cu rãni serioase la nivelul capului. Rudele tânãrului sustin cã, în fapt, acesta, împreunã cu câtiva prieteni, se întorceau de la o petrecere si, pentru cã nu încãpeau cu totii pe trotuarul înzãpezit, spun ei, tânãrul de 23 de ani a coborât pe carosabil. “El mergea pe lângã bordurã, nu era prin mijlocul strãzii. Masina venea cu vitezã si l-a lovit. Grav este cã, dupã ce l-a izbit, soferul, care mai era în masinã cu câteva persoane, s-a dat jos si l-a înjurat si l-a lovit, pe motiv cã de ce s-a bãgat în fata masinii. A mai dat si cu pumnul în portierã. Si un câine dacã îl accidentezi, cauti sã vezi ce are, dacã e mort, dacã e viu, nu te apuci sã îl înjuri. Au vãzut si domnii politisti cum s-au purtat cei din masina de teren, dacã au bani si cred cã orice fac, nu pãtesc nimic. Noi, din ce am înteles de la martori, credem cã la volan era fiul unui om de afaceri din oras. Nu ni s-a spus cine a fost soferul. Când ne-am dus la Politie, ni s-a spus sã nu intrãm unde dãdea el declaratii, ca nu cumva sã ne certãm. Noi, oricum, avem încredere cã politistii huseni vor face dreptate, cã nu e corect sã nenorocesti un om si apoi sã nu îti pese de el”, a spus Ioan, 26 de ani, fratele victimei.

Soferul s-a ales cu dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã!

Politistii, în schimb, sustin cã la volan nu se afla un husean, ci un bucurestean. “Evenimentul rutier a fost sesizat la 112 la ora 00, 34. La fata locului s-au deplasat politistii Biroului Politiei Rutiere Husi, care au efectuat cercetãri, constatând cã un tânãr în vârstã de 23 de ani, care conducea o masinã marca Toyota, pe strada Calea Basarabiei, într-o curbã la stânga, a fost surprins de aparitia pe carosabil a doi tineri si, neavând timp sã evite, a acrosat pe unul dintre ei. Victima în vârstã de 23 de ani a fost transportatã la spitalul municipal Husi, prezentând leziuni care nu i-au pus viata în pericol. Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauzã, politistii au deschis dosar penal, conducãtorul auto fiind cercetat sub aspectul sãvârsirii de vãtãmare corporalã din culpã”, a precizat inspectorul Mihaela Straub, reprezentantul IJP.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.