spot_img
20.3 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

S-a vindecat dupa ce a descoperit chipul lui Isus intr-un lemn

- Advertisement -

DESCOPERIREA În februarie 2006, un bãietel a fãcut o descoperire ciudatã. În timp ce despica lemne a observat un contur pe una din bucãtile de lemn despicate. Era o imagine întipãritã în minte, imaginea lui Isus asa cum o cunoastem cu totii din icoanele crestine. Bolnav fiind de epilepsie, copilul a început de atunci sã se vindece, crizele fiind din ce în ce mai rare, apoi dispãrând aproape în totalitate. Locuitorii din Ciocani considerã cã aceasta este o adevãratã minune.

Nimeni din familia Gociu, o familie sãracã de tãrani, pãrinti a zece copii, nu ar fi crezut ca vor fi personajele unei întâmplãri pe cât de bizare, pe atât de realã. Pânã acum trei ani, ori de câte ori auzeau de icoane fãcãtoare de minuni sau de icoane care plâng îsi fãceau semnul crucii si spuneau cã “Mare e minunea lui Dumnezeu“. Tot asa au spus si în luna februarie, din anul 2006, atunci când, Emil, singurul copil rãmas în bãtãtura casei a descoperit într-o bucatã de lemn chipul lui Iisus. Chiar dacã la început nu si-au crezut pe cuvânt bãiatul, acum spun cu smerenie si sperantã cã totusi Dumnezeu îi are în grijã, mai ales cã în urma câtiva ani Emil, mezinul, a fost victima unui accident în urma cãruia a suferit o comotie cerebralã si a avut câteva crize de epilepsieAcum Emil are 14 ani, nu mai are e loc crize de epilesie, creste vãzând cu ochii, sãnãtos si asteaptã cu înfrigurare sã termine clasa a VIII a ca sã vinã la liceu la Bârlad. Are sapte frati si surori plecati în Spania si el a rãmas singurul sprijin la bãtrânete al pãrintilor.

Descoperire cu noroc si sãnãtate

“Eram în vacanta de iarnã, si mie îmi place foarte mult sã despic lemne. Am luat una din bucãtile de lemn tãiate de tata si am vrut s-o despic, s-o fac mai micã, asa, ca pentru foc. si bucata aceea de lemn tot sãrea parcã de pe tãietor, cã nu puteam nicicum sã dau cu toporul în ea. Am tot asezat-o de vreo trei-patru ori si cînd am ridicat toporul sã lovesc, am înlemnit. Pe bucãtica aceea de lemn am vãzut chipul lui Iisus“, ne-a povestit Emil Gociu. Bãiatul a alergat repede la mama sa, Eugenia, sã-i arate ce a descoperit. “N-am vrut s-o arunc, am vãzut chipul lui Iisus si m-am minunat cu mama mea. Am pãstrat bucata de lemn în casã ca pe o icoanã la care ne închinãm“, ne-a spus Emil, copilul pentru care descoperirea fãcutã are o semnificatie aparte. Pãrintii lui Emil sunt siguri cã Dumnezeu a vrut sã le dea un semn de binecuvântare si pãstreazã lemnul ca pe o comoarã. “Emil a avut acum câtiva ani un accident, a cãzut din tractor. Apoi s-a mai întâmplat ceva, a intrat cu sania într-o cãrutã. A fãcut comotie cerebralã si apoi crize de epilepsie. Am fost cu el la medici si de atunci, de când cu descoperirea icoanei în lemn nu a mai fãcut deloc, nicio crizã, ba chiar la Bucuresti ne-au spus medicii cã nu îi gãsesc nici o leziune la cap. Suntem convinsi cã Dumnezeu a vrut sã ne dea un semn cã ne are în pazã“, ne-a spus Eugenia Gociu, mama lui Emil.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.