spot_img
10.6 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Fiul primarului, cercetat pentru furt!

- Advertisement -

INCREDIBIL! Primarul din comuna Gãgesti, Costicã Stupu, are mari probleme cu integritatea moralã a lui si a familiei sale. Fiul sãu, Mihai Stupu, este cercetat într-un dosar penal aflat la Politia Murgeni, deoarece a furat în primãvara acestui an peste o tonã de îngrãsãmânt si a folosit toatã cantitatea pentru terenul pe care îl are împreunã cu tatãl sãu, primarul! Costicã Stupu s-a strãduit din rãsputeri sã nu se afle de aceastã infractiune comisã de fiul sãu, însã nu a fost destul si iatã cã „a rãsuflat” informatia, deoarece furtul este o faptã prea urâtã pentru a fi ascunsã. Si asta nu e totul, deoarece la Primãria Gãgesti se fac cercetãri de cãtre politisti privind comiterea unor falsuri în acte publice!

La Politia orasului Murgeni se aflã un dosar penal în care se efectueazã cercetãri privind comiterea unui furt calificat de cãtre un grup de cinci tineri, din comuna Gãgesti, printre ei fiind si Mihai Stupu, fiul primarului Costicã Stupu. „Suspecti sunt cinci tineri care au vârste între 20 si 27 de ani, ei fiind cercetati pentru faptul cã în primãvara acestui an dintr-o magazie a unei societãti comerciale cu sediul în satul Peicani, comuna Gãgesti, au sustras cantitatea de 1200 kg de îngrãsãmânt. Aceastã cantitate a fost depozitatã pentru un timp relativ scurt la un cetãtean din localitate si ulterior a fost folositã de unul din suspecti (Mihai Stupu – n.r.) pe o suprafatã de teren care îi apartine. Prejudiciul în acest caz este în valoare de 3300 de lei, prejudiciu ce nu a fost pânã acum recuperat. Fapta a fost fãcutã pe timp de noapte, suspectii au pãtruns în magazia respectivã si au furat cantitatea respectivã de îngrãsãmânt”, a precizat inspectorul de politie Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Practic, lucrurile s-au petrecut cam asa: bãiatul primarului, cu stiinta tatãlui sãu si împreunã cu niste rude si prieteni au furat cantitatea de 1, 2 tone de îngrãsãmânt si l-au împrãstiat pe terenul agricol care îi apartine primarului si familiei sale. Si asta nu e tot!

Fals în înscrisuri publice la Gãgesti?

„Politistii sectiei rurale Murgeni fac cercetãri la Primãria Gãgesti privind eliberarea unui document, urmând a se stabili dacã se întrunesc sau nu elementele constitutive ale infractiunii de fals în înscrisuri oficiale”, a mai precizat inspectorul Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Pe scurt, la Primãria Gãgesti s-au eliberat în fals mai multe adeverinte, politistii fãcând acum cercetãri pentru a se stabili cine a fãcut falsul si dacã primarul (Costicã Stupu) are habar de aceste falsuri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.