spot_img
14.5 C
Vaslui
25-sept.-2024
spot_img

Stan s-a despãrtit de Vaslui

- Advertisement -

S-a fãcut voia fanilor

PLECARE…Dupã o sãptãmânã de incertitudini la echipã, telenovela din jurul lui Ilie Stan s-a apropiat de final. Tehnicianul s-a despãrtit asearã de FC Vaslui, pãrãsind orasul cu întreg staff-ul sãu. Cele doar douã etape petrecute la echipa galben-verde îl face pe Stan sã fie cel mai rapid antrenor demis de la echipã, acesta depãsind recordul lui Basarab Panduru care a ajuns la 6 meciuri pe banca Vasluiului.

Abrambureala de la echipã a luat sfârsit. Ziua a început ca toate celãlalte, Ilie Stan sustinând antrenamentul obisnuit al echipei. Desi avea anuntatã o conferintã de presã imediat dupã pregãtirea fizicã a echipei, tehnicianul si-a anulat pe ultima sutã de metri întâlnirea cu presa, acesta motivându-si decizia de a nu mai vorbiastfefl.” Nu-mi place sã rãspund la întrebãri despre viitor. Nu mai fac conferinta pentru cã nu mai vreau sã vorbesc despre lucruri pe care nu le pot stãpâni. Sã vedem ce va fi azi, mâine.” Era primul semn cã vor avea loc schimbãri asupra bãncii tehnice. Mai spre searã a venit si confirmarea, Stan pãrãsind hotelul în care era cazat, fãrã a anunta pe cineva de la club de intentiile sale. În acest timp, fotbalistii si-au petrecut ziua cu foarte multã voie bunã, dupã prânzul cu multe pizza luat în vestiar, acestia încingând si grãtarele mai spre searã. Având în vedere cã Stan se aflã la a doua joacã de-a demisia nu e exclus ca antrenamentul de astãzi sã fie sustinut tot de el.

Varianta Toni Conceicao, exclusã

Variantã vehiculatã în presa centralã a fost infirmatã de clubul vasluian. ” E foarte putin probabil ca Tony Conceicao sã ajungã la Vaslui. Deocamdatã nu avem nici un înlocuitor pentru cã plecare lui Ilie Stan ne-a surprins si pe noi.” au declarat surse din interiorul clubului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.