spot_img
12.1 C
Vaslui
21-sept.-2024
spot_img

Etapa neprezentãrilor

- Advertisement -

Liga a IV-a

AMATORISM… Penultima etapã din Liga a IV-a a adus foarte multe neprezentãri. Fãrã mizã în acest final de campionat, multe formatii au decis sã nu mai facã deplasarea în ultima deplasare din aceastã stagiune. Vulturul Bãlteni si Vointa Stefan cel Mare din seria I respectiv Olimpia Stãnilesti, Iulius Bogdãnesti si Foresta Zorleni vor pierde jocurile cu 3-0 la masa verde.

Totusi, în runda de ieri s-au disputat cinci partide, trei în seria I si doar douã în seria a II-a. FC Gârceni a fãcut scor cu FC Vaslui II Zãpodeni (8-0), iar Smart Negresti a obtinut calificarea matematicã în play-off dupã ce s-a impus la Botesti cu 4-2. Într-o altã partidã, AS Victoria Muntenii de Jos a învins, pe teren propriu pe LPS Vaslui, scor 3-1. Scorul etapei a fost realizat de Vitis Suletea, 11-0 cu Multim Perieni, în timp ce Juventus Fãlciu a învins cu 3-0, în deplasare, pe Gloria Lunca Banului. Golurile Fãlciului au fost reusite de Cezar, Moraru si Purice. Ultima etapã a sezonului regulat se va disputa duminicã, urmând ca marti la sediul AJF Vaslui sã se stabileascã programul meciurilor din play-off.

Bãtaie de joc

Prima experientã în Liga a IV-a i-a lãsat un gust amar. Primarul comunei Rebricea, Valericã Radu considerã cã e bãtaie de joc ce se întâmplã în ultimele etape ale sezonului. “E bãtaie de joc ce se întâmplã în acest final se campionat. Totul a fost frumos, iar acum au dat cu bâta în baltã. Au trimis aceeasi arbitri la douã meciuri. Au fost la Lipovãt, dupã care au venit la Rebricea, însã în ambele partide oaspetii nu s-au prezentat. Cei de la Vointa ar fi trebuit sã anunte cã nu se prezintã, sã nu mai cheltuim bani sã aducem jucãtori din alte localitãti”, a declarat Valericã Radu, primarul comunei Rebricea.

Liga a IV-a, etapa a XXI-a:

Seria I:

AS Victoria Muntenii de Jos – LPS 2 Vaslui 3-1

Dinamic Botesti – Smart Negresti 2-4

SC Lipovãt – Vulturul Bãlteni 3-0 (neprezentare)

Viitorul Rebricea – Vointa Stefan cel Mare 3-0 (neprezentare)

FC Vaslui II – FC Gârceni 0-8

FC Victoria Muntenii de Jos – LPS Vaslui 0-3

Seria a II-a:

Flacãra Murgeni – Olimpia Stãnilesti 3-0 (neprezentare)

Gloria Puiesti – Podgoria Oltenesti 0-3

Vitis Suletea – Multim Perieni 11-0

Unirea Banca – Iulius Bogdãnesti 3-0 (neprezentare)

Gloria Lunca Banului – Juventus Fãlciu 0-3

FDR Tutova – Foresta Zorleni 3-0 (neprez.)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.