spot_img
15.2 C
Vaslui
18-sept.-2024
spot_img

Liber sugetator | PAMFLET

- Advertisement -

Uneori, Adrian Solomon are si el sclipiri de inteligentã, dar nu e ca un sindrom permanent. Sunt niste episoade trecãtoare. În aceastã sãptãmânã, de exemplu, într-o postare politicã, a fãcut o comparatie între doi ministri liberali si douã personaje celebre cândva la MTV, Beavis si Butt-Head. Comparatia e bunã, adicã li se potriveste ministrilor, doar cã Solomon dovedeste cã nu are perspectivã. Câti votanti PSD stiu cine dracu sunt ãia? Pentru acest gen de electorat ar fi mers ceva gen Stan si Bran sau Tociu si Palade, pentru patrioti!

Nu sunt zile foarte fericite pentru liberalul Vlada. Dupã ce a pierdut Primãria Vaslui într-o manierã rãsunãtoare, acum pierde si locul eligibil promis pentru cã a venit un nene smecher de la Bucuresti. Ghinion de nesansã! Dar, asa cum a declarat chiar el de mai multe ori, nimic nu e pierdut, conteazã sã joci, nu sã câstigi!

Un înalt functionar vasluian, cãruia nu îi vom da numele pentru cã suntem niste gentlemani, a avut socul vietii când un prieten i-a adus la cunostintã cã sotia este o mare vedetã pe onlyfans. Aici am exagerat, nu chiar o mare vedetã, dar…cât de cât. Trebuie sã tinem cont cã si doamna are o vârstã. La over 40 nu poti avea mari pretentii. Dar e bine cã e acolo. Înseamnã cã are ce arãta! Am uitat sã mentionãm un amãnunt: domnul înalt functionar vasluian si anonim nu a fost foarte fericit când a primit vestea cea mare. Pãrerea noastrã e cã a reactionat prost. Asta ar trebui sã fie un motiv de mândrie pentru orice bãrbat!

Filosoful sãptãmânii

Acum, cã se apropie alegerile parlamentare, e un adevãrat periplu la cãsuta cu livadã a lui Dumitru Buzatu. Nu ne-am fi asteptat sã-l vedem ca vizitator pe Vasile Pavãl pentru cã acesta a spus de nenumãrate ori cã nu-l mai intereseazã nici politica, nici vreun fotoliu de parlamentar. Doar cã, se pare, dintr-un fel de stres post-traumatic, si-a revizuit planurile. Asa cã a mers la cel care l-a fãcut om, adicã la Miticã, sã-i mai adreseze o ultimã rugãminte: un loc eligibil pe listele de la Parlamentare. Nu stim cum s-a rezolvat problema, dar stim sigur constatarea filosoficã pe care a avut-o Pavãl dupã ce a iesit de acolo: „omul acesta a muncit o viatã pentru altii…abia acum munceste pentru el!” Se referea la Dumitru Buzatu!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Si iata ca o mare ”doamna” va deveni o divortata fara a apuca sa se bucure suficient de pozitia sotului. ”Doamna ” in cauza mai bine ar lasa talentele si ifosele si ar munci discret si serios, ar lasa calculatorul si telefonul. Daca ar renunta si la facut valuri de artista prin birourile celorlalti, intrigile si minciunile lumea ar mai tolera. Cand esti capra raioasa-curva penala- si mai umbli si cu coada pe sus… Curand (dupa ce o arunca sotul in strada) vom vedea si atitudinea celor slugarnici colegi ce se gudura acum pe langa ”doamna”.

  2. Baa Marcele, îți meriți numele!
    Câteva PSD-isti idioti îl viziteaza pe Buzatu dar ori din prostie ori din curtoazie.
    Mitica nu mai are ABSOLUT nicio putere, de el s-a dezis chiar și Ciolacu. Atunci?
    Pai Solomon și Popica de ce l-au dat în gat? Nu ca,sa facă ei listele de Parlament și sa traga ei caimacul?
    Nu fiți prosti! Gata cu Mitica!

  3. Buzatu e la lada istoriei, lupii tineri de pe Cacaina dicteaza…
    Veste proasta pentru vasluieni: Adita , cu sprijinul viitorului Presedinte, vrea ca Barladul sa fie cea fost odata, ba chiar mai mult, cica il deranjeaza ca Vasluiul nu are personalitati( nu a auzit nici de boierul Drghici, ca are in scripte ( gurile rele afirma ca sunt false) o populatie de trei ori mai mare decat este in realitate….si de aici ar decurge multe avantaje necuvenite pentru sefimea din orasul lui Tanase….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.