spot_img
21.4 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

„Cuza Vodã” Husi, premiul I la „Made for Europe”

- Advertisement -

SUCCES Un nou premiu I, obtinut la nivel national, pentru Colegiul „Cuza Vodã” Husi! Gratie implicãrii într-un proiect Comenius, în parteneriat cu o scoalã din Turcia, colegiul husean a putut participa la concursul „Made for Europe”, unde un juriu exigent a considerat cã Dictionarul Tehnic Trilingv si website-ul euhitech.com, pe care le-au prezentat în competitie, meritã 10, cu felicitãri!

MUNCÃ De reamintit cã, timp de doi ani, „Cuza Vodã” Husi si o scoalã din Turcia au fãcut parte dintr-un proiect european ambitios, care si-a propus descoperirea de noi metode de învãtare a limbilor strãine, englezã si turcã, precum si utilizarea limbajului tehnic englez, într-o mod adaptat nivelului de întelegere al elevilor, care folosesc PC-ul, în activitatea scolarã si nu numai. În urma acestui schimb de experintã, care au avut loc între 2009 si 2011, toate activitãtile s-au desfãsurat în trei produse finale, constând într-un dictionar tehnic trilingv, un album „Memorii de Voiaj”, precum si un website euhitech.com. La finele sãptãmânii trecute, a avut loc concursul national „Made for Europe”, care, în esenta lui, este conceput anume pentru promovarea celor mai bune produse rezultate în urma proiectelor europene, desfãsurate în institutiile de învãtãmânt. Ei bine, husenii de la „Cuza Vodã” nu au ratat oportunitatea si, în urma participãrii, au dovedit cã cel putin douã din produsele lor, dictionarul si site-ul, sunt demne de locul I. Ele au fost prezentate de liceanul Vlad Alexandru Mustiatã, clasa a XII-a MI2, sub îndrumarea profesorilor Grigorescu Ivona si Hanga Wylly.

„Ne mândrim cu scoala noastrã”!

„Acest premiu I obtinut la concursul <<Made for Europe>> reprezintã un mare câstig pentru Colegiul nostru, el îmbogãtind zestrea de distinctii pe care o avem, multumitã atât profesorilor, cât si elevilor nostri, în egalã mãsurã. Succesul este cu atât mai important, cu cât el prezintã dimensiunea europeanã, pe care noi încercãm sã o dãm institutiei noastre, cu care ne mândrim”, a spus profesoara Manuela Iacob, manager al Colegiului „Cuza Vodã” Husi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.