spot_img
21.2 C
Vaslui
27-sept.-2024
spot_img

”Sticksuri” sau ”pufuleți”, ce alegeți? Topul celor mai sexy picioare din showbiz, ”muncite” pe bicicletă

- Advertisement -

Ce mod mai bun de a sărbători vremea caldă, decât să-ți pui o pereche de pantaloni scurți, un tricou oversize, și să ieși cu bicicleta la plimbare prin oraș? Să ne amintim de acele vremuri frumoase, cât încă mai suntem în izolare, printr-un clasament al vedetelor noastre sexy, care au avut ce să ne arate în timpul plimbărilor pe două roți de altădată.

În amintirea vremurilor când toată lumea era liberă să meargă oriunde dorește, să rememorăm fazele în care și vedetele noastre coborau din mașinile lor luxoase și își puneau picioarele ”la treabă” pedalând prin aglomeratul București.

Era momentul care celebra începutul verii, pentru că atunci le plăcea și lor să defileze cu haine minuscule, sau foarte mulate, care lăsau să li se vadă ce au mai bun în ”dotare”.

Surprinse însă pe biciclete, toți ochii au picat automat  de pe decoltee direct pe picioarele lor sexy. Unele mai subțirele, altele mai pufoase…Toate au primit însă aprecieri, inclusiv pentru echilibrul câștigat din vremurile în care mergeau pe tocuri de 12 cm…

Antonia, Delia, Inna, Roxana Ciuhulescu, Sânziana Buruiană și Adela Popescu sunt doar câteva dintre cele mai ”bune” exemple ale acestui clasament. https://ciao.ro/sticksuri-sau-pufuleti-ce-alegeti-topul-celor-mai-sexy-picioare-din-showbiz-muncite-la-bicicleta/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.