Vulpita de la Husi, acuzatã de vecini: închide copilul în casã si ea stã ore în sir, cu tigara si cafeaua la bar!

APEL… O femeie din Husi, în vârstã de 38 de ani, este acuzatã de vecini cã îsi închide copilul de nici doi ani în casã, iar era stã cu orele la un bar din zona Dric, cu tigara în mânã si cu cafeaua. Femeia se numeste Mariana Vulpe, iar în urmã cu câtiva ani, exact din acelasi motiv, Protectia Copilului i-a luat alti trei copii, gãsiti de specialisti DAGSPC Vaslui singuri, murdari, iar, drept hranã, mama Mariana le lãsase niste cartofi fierti, reci, într-un castron rânced. Statul i-a luat pe copii, însã „Vulpita” de la Husi a mai fãcut între timp un alt bebelus, o fetitã, care, biata de ea, stã mai mult singurã în casã. Sotul Marianei, povestesc vecinii, e un om linistit, care pleacã ziua sã munceascã pe la unii si altii.

„Rugãmintea noastrã este ca Protectia Copilului sã vinã sã vadã de acest copil al Marianei Vulpe. Sau Tâmpu, cã a trãit cu vreo doi soti si nu mai stim cum e în buletin. Nouã ne spune chiar Mihai, bãrbatul ei, cã ea se gãteste, se dã cu ruj, îsi face unghiile si pleacã la bar la Marin Casu. Toatã ziua o vezi acolo, cu cafeaua si tigara. Copilul, care are cam doi anisori, stã singur în casã. E o fetitã, Antonia îi zice. Protectia Copilului poate salva acest copil. Vã dati seama, cã sunt cãlduri mari, cum stã copilul acela fãrã cineva lângã el, singur, închis în casã. Mihai, bãrbatul ei, pleacã la muncã cât e ziua de lungã, iar ea încuie copilul si pleacã. Rugãm frumos sã verifice Protectia Copilului soarta fetitei, cã ne e milã de ea. Ei stau la o casã cu chirie, pe strada Ion Bucur. Toatã lumea îi stie, mai ales pe ea”, spun vecinii.

„Cum i-a luat statul pe cei trei copii, sã o ia si pe Antonia, ca sã aibã o soartã mai bunã”

Mariana nu putea lipsi de pe Facebook, unde îsi pune poze si transmite „pupicuri”. „Acum, poate cã pe ea nu o duce mintea. Dacã nu a înteles cã e mamã pânã la vârsta de 38 de ani, nu va întelege nici de aici înainte. Dar sã vinã Protectia Copilului sã vadã ce e cu fetita respectivã. E bine, e hrãnitã, e sãnãtoasã? Cã pe Mariana o vezi numai la bar. Mai pleacã câteva zile de acasã, dar se întoarce. Asa cum statul i-a luat pe cei trei copii, Mihãitã, Alexandra si Ionela, care poate au acum o soartã mai bunã, sã o salveze si pe Antonia, cã e dureros sã te uiti peste gard, sã stii cã acolo e un copil chinuit si sã nu poti sã faci nimic”, au spus vecinii.
NICIUN COMENTARIU