Vasluienii, printre cei mai bine pregătiți candidați la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești

PUNCTAJ MAXIM… Șase tineri din județul Vaslui au fost declarați admiși la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, din județul Prahova, singura unitate de învățământ din România care pregătește subofițeri pentru Inspectoratele pentru Situații de Urgență.
.
De remarcat este faptul că patru dintre cei admiși în școala de pompieri au obținut punctajul maxim. De altfel, niciunul dintre vasluieni nu a coborât sub nota nouă. Cei șase admiși se vor pregăti în specialitatea subofițer de pompieri și protecție civilă.Cei șase vasluieni admiși la școala de subofițeri pompieri sunt: Băsescu Iulian Cosmin, Bumbu Nicolae, Maxim Ciprian Andrei, Dumitriu Florin, Moisă Ionel Daniel și Buhăescu Pavel. În acest an, pentru sesiunea din ianuarie organizată de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești au fost depuse 1156 dosare și s-au prezentat la concurs 1075 candidați, pe un număr de 300 locuri. În premieră pentru Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, în acest an la concursul de admitere au putut participa și fete. Tinerele au candidat cu băieții pentru cele 300 locuri, trei dintre candidate fiind declarate admise.