Un nou caz Caracal? A vrut să ia mașina dar nu a mai ajuns acasă

O adolescentă de 17 ani, din Prahova, a dispărut în timp ce se întorcea de la şcoală, ea fiind căutată de polițiști.

Alertă în județul Prahova!

O fată în vârstă de 17 ani care locuiește în localitatea prahoveană Gherghiţa, a dispărut în timp ce se întorcea de la liceul unde învăța. Dispariția fetei a fost reclamată marți seară de familia ei, care le-a spus polițiștilor că fata a plecat de la școală dar nu a mai ajuns acasă, potrivit AGERPRES.

„Marţi, 22 octombrie, în jurul orelor 22,30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Pucheni au fost sesizaţi despre faptul că numita Chirilă Ioana Gabriela, în vârstă de 17 ani, din comuna Gherghiţa, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Se pare că aceasta ar fi plecat în aceeaşi zi, în jurul orelor 10,30, către liceul din municipiul Ploieşti, unde este elevă. Ultima conversaţie purtată cu familia ar fi fost în jurul orelor 17,30″, se arată în comunicatul IPJ Prahova.

Potrivit polițiștilor,  fata i-a spus familiei ei, în timpul ultimei convorbiri pe care a avut-o cu ei, că este în staţia de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să vină acasă.

Adolescenta are o înălțime de 170 de centimetri, o greutate de circa 55 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten lung, drept şi ochi căprui.  Atunci când a plecat de acasă , fata avea o geacă de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă şi pantofi sport negri.
Poliția face un apel la cei care pot da informații despre fata dispărută să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. …https://evz.ro/un-nou-caz-caracal-a-vrut-sa-ia-masina-dar-nu-a-mai-ajuns-acasa.html?utm_source=evz&utm_medium=stiricalde