Un bosniac și-a făcut propriul Cybertruck. Cu ce se deosebește de camioneta pe care o va lansa Tesla

Nerăbdător să mai aștepte lansarea pe piață a primei camionete electrice Tesla, un bărbat din Bosnia și-a fabricat propria versiune a colosului de metal. Seamănă foarte bine cu produsul lui Elon Musk, dar are o diferență majoră: merge cu benzină.

Prima dată când am condus prin oraș, a fost foarte interesant. Toată lumea se uita și unii au crezut că este un tanc, pentru că nu știau ce este Cybertruck”, spune Mario Corici, directorul unei companii auto din Bosnia.

Mașina care seamănă cu Cybertruck-ul lui Elon Musk atrage toate privirile pe străzile din Mostar. Colosul de metal care a fost construit în opt luni este totuși un pic mai mic decât camioneta electrică Tesla și nu rulează cu același fel de combustibil.

Mașina nu este o copie identică. Aceasta merge cu benzină, în timp ce Tesla folosește electricitate. Am încercat să o facem cât mai asemănătoare, dar mașina noastră nu are aceeași dimensiune ca Cybertruck”, spune Corici. …https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/auto/un-bosniac-si-a-facut-propriul-cybertruck-cu-ce-se-deosebeste-de-camioneta-pe-care-o-va-lansa-tesla-1364162