Un bãrbat a ars de viu, într-un apartament din Husi! O lumânare lãsatã aprinsã i-a adus sfârsitul

GRAV… Tragedie la un bloc din centrul municipiului Husi, unde, într-unul din apartamente a izbucnit un incendiu, iar pompierii au descoperit într-una din camere un bãrbat de 61 de ani, carbonizat. „Sectia de pompieri Husi a fost solicitatã sã intervinã cu o autospecialã de stingere cu apã, o ambulantã SMURD tip B2 (EPA) si echipaje specializate pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuintã din municipiul Husi, strada Eroilor. Exista posibilitatea ca în interiorul apartamentului sã se afle o persoanã

cu afectiuni medicale. La sosirea echipajelor de interventie, incendiul se manifesta cu violentã într-una dintre cele trei camere ale apartamentului si exista pericolul de propagare la întreaga locuintã.

Incendiul a fost lichidat în limitele gãsite. Dupã lichidarea incendiului, pe un pat a fost gãsitã o persoanã de sex masculin, în vârstã de 61 ani, carbonizatã.

Cauza probabilã de izbucnire a incendiului a fost o lumânare lãsatã aprinsã lângã pat.

La fata locului s-au deplasat echipele complexe de cercetare în astfel de cazuri”, au transmis reprezentatii ISU Valsui.