Taxã de gunoi la Murgeni, dar firma care îl ridicã lipseste cu desãvârsire!

REACTII… Imediat dupã aparitia scrisorii deschise a unui cadru didactic din Murgeni, suburbia Schineni, referitoare la taxa mare perceputã pentru gunoi, au apãrut zeci de comentarii. De altfel, acestea au fost singurele reactii, pentru cã nici una dintre autoritãti n-a schitat nici mãcar un gest, ca sã le rãspundã celor pe care îi cheamã la vot, pe 27 septembrie. „Cum ne-au tratat ei, asa o sã-i tratãm si noi pe 27 septembrie. Ce ne-au fãcut ei nouã aducând aceastã firmã în judet, o sã le facem si noi, cu vârf si îndesat atunci. Suntem noi prosti, cum ne cred ei, dar suntem multi!”, a spus un localnic.

Pe paginile de socializare, zeci de oamenii au aprobat cele relatate si au cerut socotealã autoritãtilor judetene si locale. Mai mult, ei vor sã meargã la sedinta CL Murgeni, ca sã ridice aceastã problemã, dar, din pãcate, nimeni nu stie când este aceastã sedintã, tocmai pentru a se evita „întâlnirea” cu cei nemultumiti. Iatã ce ne-a scris locatara unui bloc din Murgeni, care a trimis si fotografii grãitoare:

„Bunã ziua, uitati asa aratã în spatele blocurilor de când firma de luat gunoiul ajunge doar de 2 ori pe sãptãmânã. Este un miros insuportabil si o mizerie de nedescris. Era mai bine când Primãria lua gunoiul cu tractorul zilnic. Romii aduc mizerie de la animale, vor sã plãtim taxa de gunoi, dar noi locuitorii nu putem deschide un geam sã aerisim în casã. Suntem de acord sã plãtim taxa de gunoi, dar sã fie si curat”, a scris redactiei o locatarã a unui bloc din Murgeni.

Vã reamintim cã un grup de oameni din orasul Murgeni si satele aferente (suburbii ale orasului) si-au luat inima în dinti si au trimis cãtre redactia noastrã, cu rugãmintea de a publica, o scrisoare adresatã celor din conducerea CJ Vaslui, ADIV-ului si autoritãtilor locale. Scrisoarea este un apel disperat al tuturor locuitorilor din zona orasului Murgeni referitor la taxa pentru salubrizare, impusã ca taxã obligatorie colectatã de primãrie, oamenii reclamând cã în 7 luni de zile n-au vãzut nicio masinã de gunoi prin zonã!!

„Toti stim cã acum trãim alte timpuri si trebuie sã gândim si sã privim pozitiv orice tehnologizare sau modernizare care apare, însã nu suntem chiar asa de prosti sã acceptãm sã plãtim un serviciu care nu existã.”, scrie cel care a întocmit scrisoarea, un cadru didactic extrem de serios si bine cotat în Murgeni.

Desi am sperat cã pe cei din CJ Vaslui, care au adus pe capul oamenilor din tot judetul Vaslui cea mai dezastruoasã firmã de salubrizare, îi va interesa ce au acesti oameni de spus, având în vedere cã sunt mii de votanti printre ei, acestia nu au avut nicio reactie!! Oamenii au spus cã nu se vor lãsa cãlcati în picioare! Vor sã li se rãspundã la problemele ridicate! Deocamdatã, CJ Vaslui, PSD si ADIV nu fac altceva decât sã ridice din umeri!!

CITITI AICI SCRISOAREA DESCHISÃ

http://www.vremeanoua.ro/murgeniul-si-satele-din-jur-in-anul-2020-%e2%80%9eplatim-si-nu-primim-nimic?fbclidâIwAR0pRjgQjmzF0Y6qYUkkAuop-lui_QZWUqYwk-uoNXsU58tOC3K7RK0CdWE
NICIUN COMENTARIU