Tânăr reținut după un accident cu victimă în Darabani

La data de 23.01 polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani, au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 26 de ani, din orașul Darabani, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără incuviințarea poliţiei, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în timp ce conducea un autoturism Opel Astra pe strada Muncitorului din orașul Darabani, în cursul zilei de joi, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului de pe scaunul din dreapta-față a autoturismului, un bărbat de 52 de ani din orasul Darabani. “Pacientul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital cu un traumatism cranian deschis, traumatism facial și o plagă deschisă. A fost stabilizat, fiind în afara pericolului”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD……https://www.monitorulbt.ro/local/2020/01/24/tanar-retinut-dupa-un-accident-cu-victima-in-darabani/