Tânãr desfigurat de un tatã si fiii sãi

SÃLBATICII... Trei indivizi de o sãlbãticie feroce au bãtut un bãrbat pânã l-au lãsat lat, doar ca sã-si „apere" orgoliul...

REGLARE DE CONTURI LA BAR

CA-N VESTUL SÃLBATIC…Trei indivizi l-au atacat pe un bãrbat, consãtean cu ei, într-un bar din satul Cristesti, comuna Puiesti. Cei trei indivizi, tatã si fii, l-au bãtut pe B. B. cu o greblã, lãsându-l într-o baltã de sânge. Cauza nu se cunoaste încã, dar se pare cã cei trei atacatori, din satul Lãlesti, comuna Puiesti, au ceva de împãrtit cu vicitma, pentru cã acelasi B. B. a mai fost bãtut „gospodãreste” de aceastã „echipã” si în a treia zi de Crãciun. Politisti din Puiesti fac cercetãri acum, în douã dosare penale privind infractiunea de lovire si alte violente, atacatorii sunt în libertate, iar dacã cumva se mai întâlnesc cu victima lor, se stie: topor direct, ca la Vaslui.

La un bar din satul Cristesti, comuna Puiesti, un bãrbat B.B., din Lãlesti, aceeasi comunã, era la un pahar de „vorbã”. A intrat un alt tânãr din Lãlesti, A.C, cu care B.B. avusese în a treia zi de Crãciun un conflict sângeros, în alt bar, iar B.B. a fost bãtut crunt de A.C. A ajuns la spital, a fost internat, a stat pe patul de spital de Anul Nou si nu a putut uita, asa cã, duminicã, B.B. când l-a vãzut pe atacatorul lui în barul din Cristesti i-a promis cã se va rãzbuna pe el, chiar în acea searã. Numai cã A.C, un individ artãgos si tupeist, care este cunoscut ca fiind foarte violent, si-a chemat „bodyguarzii” de acasã, pe tatãl V.C si fratele M.C, care au venit cu cãruta într-un suflet de la Lãlesti la Cristesti sã-si apere „odorul” de fiu si frate. În cãrutã se afla si o greblã, cu care cei trei – tata si doi fii, l-au bãtut pe B.B. cu sãlbãticie, umplându-l de sânge. „Am fost anuntati prin 112 de aceastã situatie la orele 18.01. La fata locului a fost gãsitã victima, plinã de sânge, care a refuzat categoric sã fie transportatã la spital. Confictul dintre atacatori si victimã este mai vechi, fiind deja în lucru un dosar penal pentru lovire si alte violente din a treia zi de Crãciun (27 decembrie 2019 – n.r.). S-a deschis încã un dosar penal pe numele celor trei atacatori, care au lovit victima cu o greblã, pentru comiterea infractiunii de lovire si alte violente, în care politistii din Puioesti fac cercetãri”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Victima a ajuns dupã douã zile la spital!

Victima celor trei sãlbatici din Lãlesti,tatã si cei doi fii, a ajuns la spital la Bârlad pe 21 ianuarie, deoarece în seara atacului, stiind cã bãuse un pahar în plus, i-a fost rusine sã vinã la spital. „Pacientul a venit cu diagnosticul de <<Policontuzionat prin agresiune>> si a fost evaluat radiologic, fãrã a se obiectiva leziuni de organ. A fost lãsat la domiciliu cu recomandãri, la orele 16.00″, a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului din Bârlad. Bãrbatul atacat atât de sãlbatic de familia „bãtãusã” din Lãlesti a depus ieri o plângere la Parchetul Bârlad. Interesant este faptul cã, B.B. a fost bãtut de douã ori într-o lunã, de consãtenii sãi – familia „soc”, care promit cã-l vor „termina” iar politistii fac cercetãri si atât! Doamne Ajutã „sã fie bine, ca sã nu fie rãu” si sã nu auzim curând de a treia bãtaie si de vreun final trist!