STRIGÃTOR LA CER: mama, gravidã cu „ginerele”, care i-a agresat sexual cele douã fiice!

REVOLTÃTOR... În perioada decembrie 2017 - ianuarie 2018, una dintre surori, care avea pe atunci 13 ani, a întretinut, în mod consimtit, acte sexuale cu suspectul Sorin Savin, care, ulterior, i-a devenit concubin chiar mamei fetelor. Acesta a încercat sã violeze si fiica mai micã a concubinei sale!

SCANDALOS… Un caz cutremurãtor a iesit la ivealã în noaptea de 4 spre 5 ianuarie, când politistii din comuna Bãcani au gãsit o minorã de 12 ani, care nu pãrea de-a locului, rãtãcind prin sat. Agentii au luat copila la sediu, iar ea le-a povestit cã ar fi fost violatã de concubinul mamei, cel care locuieste în comuna Bogdãnesti, alãturi de femeia care i-a dat viatã. Cazul a pus pe gânduri politistii, care au demarat imediat cercetãri. Oamenii legii au aflat cã bãrbatul în cauzã, în vârstã de 27 de ani, a pãtruns, în noaptea de 4 ianuarie, în camera în care se afla fata de 12 ani, împreunã cu sora sa, de 16 ani, unde a avut o tentativã de viol asupra surorii mai mici. De fricã, fata a fugit de acasã, fiind gãsitã de politistii din Bãcani. Cercetãrile au scos la ivealã un alt fapt revoltãtor: individul de 27 de ani nu doar cã trãieste în concubinaj cu mama fetelor, dar a avut o relatie si cu fiica acesteia, de 16 ani, în urmã cu 3 ani. Acum, acesta a vrut sã o violeze si pe fata ei cea micã. Si, pentru ca totul sã fie de-o promiscuitate absolutã, oamenii legii au aflat cã mama e gravidã în 5 luni cu respectivul individ!

Politistii din comuna Bãcani s-au sesizat din oficiu, pe 10 ianuarie, cu privire la faptul cã o minorã, în vârstã de 12 ani, din comuna Bogdãnesti, ar fi fost violatã de un bãrbat de 27 de ani, concubinul mamei. Totul s-ar fi petrecut în locuinta mamei sale, din Bogdãnesti, pe data de 4 ianuarie, aproape de miezul noptii. Ea le-a mai spus oamenilor legii faptul cã se afla în camerã, îmrpeunã cu sora ei, de 16 ani, când bãrbatul, bãut bine, a nãvãlit peste ele, a luat-o pe fata cea micã din pat si a vrut sã o violeze. A scãpat cu fuga din mâinile agresorului, iar minora a pãrãsit casa pãrinteascã, mergând la sora sa, din comuna Bãcani. Aici a fost gãsittã de politisti, iar povestea sa a iesit la ivealã. Minora a fost dusã pe 10 ianuarie la Serviciul de Medicinã Legalã Vaslui, iar aici s-a constatat cã minora este virginã si nu prezintã leziuni traumatice. Acesta a fost indiciul cã individul nu a reusit, din fericire, sã abuzeze de copilã, ci doar a încercat sã îi facã rãu. În acest caz, pe 11 ianuarie, autoritãtile au luat mãsura institutionalizãrii fetei, într-un centru de plasament – CPRUCANE Bârlad, pânã la elucidarea tuturor aspectelor din acest caz grav.

Mamã imoralã: face copil cu „ginerele”, care pofteste si la fata cea micã!

În urma cercetãrilor fãcute, dar si a audierii surorii de 16 ani, a reiesit un fapt revoltãtor. În perioada decembrie 2017 – ianuarie 2018, în timp ce fata respectivã avea 13 ani, a întretinut, în mod consimtit, acte sexuale cu suspectul Sorin Savin, care, ulterior, i-a devenit concubin chiar mamei fetelor. Mai mult decât atât, mama îndrãgostitã nevoie-mare de fostul „ginere”, este în prezent gravidã cu el, în 5 luni de sarcinã. Ea mai povesteste cã a plecat de acasã, din Bogdãnesti, în comuna Bãcani, la actualul ei iubit, care acum se aflã la muncã în strãinãtate. Ca un detaliu, si ea, desi are 16 ani, este însãrcinatã în 2 luni, cu actualul iubit. Auzind toate acestea si, datã fiind vârsta ei, precum si starea în care se aflã, DGASPC Vaslui a decis sã o institutionalizeze si pe ea, ca si pe sora sa cea micã, la CPRUCANE Bârlad. Sorin Savin este cercetat în stare de libertate. „S-a întocmit dosar penal, pentru infractiunea de act sexual cu un minor si se fac cercetãri, pentru corupere sexualã”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui. „Minorele în vârstã de 12, respectiv 16 ani, sunt securizate la CPRUCANE Bârlad. Cazul va fi evaluat, în întreaga sa complexitate. împreunã cu organele de cercetare penalã. În ceea ce priveste suspiciunile de agresiuni sexuale”, a declarat Irina Câmpeanu, purtãtor de cuvânt al DGASPC Vaslui.