Stenogramele unei afaceri indecente! Înregistrări video incendiare cu Otilia Crîșmariu, patroana salonului de înfrumusețare Sei Bella din Tudor! Revoltă fără precedent a angajaților!

Otilia Crîșmariu, administratorul unuia dintre cele mai mari saloane de înfrumusețare din Iași, Sei Bella din Tudor Vladimirescu, a ajuns în centrul unui scandal în toată regula. A fost înregistrată chiar în biroul său în timp ce îi determina pe angajați să semneze în fals că sunt de acord cu modificarea contractului de muncă. Mai exact, Otilia Crîșmariu și-a determinat angajații să semneze un act adițional prin care se atesta că ei lucrau două ore pe zi, când în realitate lucrau opt ore. Ulterior, pentru a obține șomajul tehnic de la stat, a făcut alte gafe care îi pun în pericol afacerea. Angajații care au comentat decizia patroanei au fost dați afară. Din zgârcenie, angajații au primit doar două măști de protecție făcute din bumbac de mama patroanei. Există semne de întrebare și cu privire la dezinfecția salonului în această perioadă. Extrem de arogantă, a refuzat să discute cu reporterii BZI

Criza provocată de coronavirus a dat naștere unor situații tensionate la mai multe firme mari din Iași. Pentru a limita pierderile, mulți dintre administratorii firmelor au pus presiune enormă pe angajați. Practic, efectele crizei economice ar trebui suportate mai mult de angajați decât de patroni. Situația a luat o întorsătură cu totul neașteptată la salonul de înfrumusețare Sei Bella, una dintre cele mai mari afaceri de acest tip din Iași. Mai exact, Otilia Claudia Crîșmariu, administratorul SC Sei Bella SRL, i-a determinat pe angajații săi să semneze mai multe acte false care atestau că angajații lucrează doar două ore în loc de opt.

Angajații care au refuzat să semneze aceste documente au fost concediați în mod direct, fără drept de apel. A fost scandal în toată regula chiar în biroul șefei de la sediul din Tudor Vladimirescu. Reporterii BZI au reușit să obțină o serie de înregistrări audio, dar și video care dovedesc foarte clar comportamentul abuziv al Otiliei Crîșmariu. Aceasta le spune în mod clar angajaților să semneze în fals actele adiționale la contractele de muncă prin care se atesta că muncesc două ore, deși stăteau la muncă opt ore.

Angajații să suporte pierderile firmei în perioada pandemiei de coronavirus

Tensiunile dintre angajați și administratora de la Sei Bella au început în momentul în care a fost anunțată starea de urgență de către președintele României. Pentru că închiderea salonului de înfrumusețare venea la pachet cu pierderi financiare categorice, Otilia Crîșmariu a vrut să pună aceste pierderi în sarcina angajaților. …https://www.bzi.ro/stenogramele-unei-afaceri-indecente-inregistrari-video-incendiare-cu-otilia-crismariu-patroana-salonului-de-infrumusetare-sei-bella-din-tudor-revolta-fara-precedent-a-angajatilor-3954464?utm_source=website&utm_medium=deschideri