SOC la “Acces Direct”: o huseancã cu perucã si ochelari fumurii s-a dus sã facã show! | VIDEO

EI, POFTIM! Aparitie-soc asearã, la Antena 1! Vestita Geta Balan, o fostã beneficiarã a Azilului din Husi, extrem de vocalã si cu o aplecare… aparte pentru situatiile conflictuale, a ajuns si ea în platoul emisiunii “Acces Direct”, cum altfel, decât cu un scandal nou-nout. Chit cã si-a pus ea o perucã precum actritele de la teatrul de revistã, ochelari fumurii si, atentã, a refuzat sã spunã orasul de unde vine, husenii nu au avut cum sã nu o recunoascã pe cea care avea des aparitii în presã, cu tot felul de reclamatii, petitii si nemultumiri. Partea interesantã este cã acum, dupã ce a spus o poveste cu o femeie din Cluj, care ar fi escrocat-o, doamna Geta a reusit sã îsi punã carisma de bãtrânicã cochetã si pretioasã de la Husi, fãcând prezentatoarea sã râdã în hohote. “Foarte simpaticã e doamna Geta”, a spus Mirela Vaida. Mare mirare ar fi sã nu rãmânã si ea la emisiune, precum conjudetenii ei, Veronica-Vulpita si Viorel Stegaru.

“Si dumneavoastrã sunteti de la Vaslui?”, a strigat, uimitã, Mirela Vaida, când i-a fost dezvãluit judetul de unde vine Geta Balan. Husenii au recunoscut-o îndatã. Geta Balan a fost, câtiva ani la rând, beneficiarã a Azilului din oras. Nu avea locuintã, însã avea o pensie bunã, astfel cã a primit un loc în centru. La fel de cochetã precum a apãrut la TV, doamna Geta, 66 de ani, a fost mereu o…figurã! Desi merge mai greu, are destulã energie sã facã întotdeauna trãsnãi diverse, care sã o scoatã în prim-plan.

Vasluiul continuã sã “livreze” personaje la TV! Doamna Geta, perfectã pentru Acces Direct

De pildã, la Husi, în perioada în care era beneficiara Azilului, s-a cãsãtorit civil, la Primãrie, cu acte cu tot, cu un bãrbat din Azil, imobilizat într-un cãrucior cu rotile. Nimeni nu poate uita imaginea doamnei Geta, femeie la o etate de aproximativ 60 de ani, costumatã ca o adevãratã mireasã, alãturi de mirele ei, fãcând poze în fata Primãriei. “Imediat am recunoscut-o pe doamna Geta! Ei mereu i-a plãcut circul. O sã vedeti cã cei de la Acces Direct o s-o mai tinã acolo, cã face scandal. E inteligentã, prezentabilã, cochetã, iubeste îmbrãcãmintea finã, unghiile lungi, dar nu poate sta fãrã ceartã, fãrã balamuc. Asta e firea ei’”, au spus husenii care si-au reamintit-o. Acum, la Acces Direct, a venit cu reclamatie fatã de o doamnã din Cluj, care a vrut sã îi ofere gãzduire, dar cu care s-a certat. A acuzat-o pe femeie cã i-a dat conserve de la Uniunea Europeanã, veche si ruginitã, dupã care i-ar fi furat si cãrutul cu rotile. Gesturile si felul haios, recunoscut de cei care o stiu pe bãtrânica cea nãzbâtioasã de la Husi, au fãcut-o pe Mirela Vaida sã râdã cu lacrimi. “E maximã doamna Geta! M-a fãcut sã râd în hohote, cu conserva ei ruginitã, cu tot”, a spus prezentatoarea.
NICIUN COMENTARIU