SANSA LUI LACATUS

COMPLEX... Dupã douã sãptãmâni în care si-a pregãtit echipa în fiecare zi, Marius Lãcãtus are ocazia sã devinã primul antrenor de pe banca Vasluiului care obtine puncte pe terenul de la Urziceni, tinând cont si de faptul cã detinãtoarea trofeului de campioanã are probleme de efectiv.

FC Vaslui nu a câstigat niciodatã împotriva celor de la Urziceni, în cele sase confruntãri de pânã acum, din campionat. Ialomitenii s-au impus de patru ori în fata “galben-verzilor”, iar douã partide s-au încheiat la egalitate, acestea din urmã pe arena vasluianã. Lãcãtus a avut la dispozitie aproape douã sãptãmâni în care si-a pregãtit echipa pentru partida de astãzi, având la îndemânã tot lotul, cu exceptia lui Akakpo si Kuciak, acestia fiind convocati la echipele nationale. De cealaltã parte, Urziceniul se confruntã cu probleme de efectiv, dupã ce Arlauskis si Rusescu s-au accidentat, iar Varga, Apostol, Galamaz si Maftei au venit obositi de la echipa nationalã, acolo unde si-au petrecut ultimele douã sãptãmâni. Astfel, tinând cont de aceste lucruri, Lãcãtus are sansa sã obtinã un rezultat bun pe terenul campioanei României, mai ales cã elevii sãi au arãtat în meciul cu Astra o schimbare de atitudine, declarându-se multumiti de noul antrenor.

Cazati la hotel Royal

Dacã pânã acum echipa vasluianã pleca din timp în deplasare pentru a avea timp sã facã un antrenament înaintea jocului, Lãcãtus a schimbat programul. Tehnicianul si-a chemat ieri elevii la stadion, efectuând o ultimã sedintã de pregãtire înainte de plecarea spre Urziceni. La amiazã, jucãtorii vasluieni s-au îmbarcat în autocarul echipei si s-au deplasat cãtre Urziceni, acolo unde au ajuns asearã. Trupa lui Lãcãtus s-a cazat la singurul hotel din localitate, Hotel Royal, acolo unde vor sta pânã dupã meciul din aceastã searã, oficialii echipei urmând a se hotãrî dacã formatia vasluianã va face deplasarea înapoi la Vaslui sau se vor pregãti în altã parte pentru urmãtorul meci din campionat, cel cu Universitatea Craiova, de sãptãmâna viitoare.